Kuluneet päivät kuvina

Nämä kuluneet päivät tässä viikon parin sisällä ovat olleet toisaalta hyvin tavallisia, mutta toisaalta niihin on myös mahtunut paljon poikkeuksellisia (ja kivoja!) juttuja. Kannan enää harvoin isoa järkkäriä päivästä toiseen mukanani, mutta ne arjen ja välillä juhlankin ilot tallentuvat monesti puhelimen rullalle. Viime aikoina olen poikkeuksellisen ahkerasti nappaillut otoksia puhelimella, joten ajattelin jakaa teille kuluneiden päivien kuulumiset kuvina;

Viime viikolla pidin vapaapäivän molempien tyttöjen kanssa ja ajoimme Helsinkiin siskoni luo. Ensin käytiin Sealifessa ihmettelemässä kaloja, jossa oltiin viimeksi oltu minin kanssa, kun hän oli parivuotias. Merenelävistä riitti iloa molemmille tytöille, joista nuorempi kuolasi haltioissaan kantorepussa ja vanhempi kosketteli innoissaan eläintenhoitajan kanssa merisiilejä.

Sealifen jälkeen käytiin korkkaamassa myös Lintsikausi. Ranneketta ei vielä ostettu, mutta muutamissa ilmaislaitteissa pyörittiin (siis mini ja siskoni pyöri) sekä kokeiltiin onnea eri peleissä. / Lintsin jälkeen syötiin myöhäinen lounas Korjaamolla. Vaikka tämä pasta-annos oli hyvää, niin kärsin silti pahemmanlaatuisesta annoskateudesta, sillä siskon salaatti näytti niin herkulliselta!

Seuraavana päivä koitti taas ajo pääkaupunkiseudulle, mutta tällä kertaa johonkin aivan muuhun aktiviteettii kuin huvipuistossa pyörimiseen tai kalojen tuijotteluun. Eläimiä oli tälläkin kertaa tiedossa, sillä aamun kuvausten ja muiden työjuttujen jälkeen suuntasimme Ali-Ollin Alpakkatilalle Klaukkalaan. / Kyseessä oli ACO-tiimimme aktiviteettipäivä numero kaksi ja tällä kertaa pääsimme kokeilemaan Alpakka Agilitya. Tämä ihka ensimmäinen kertani agilityn parissa sekä myös alpakoiden. Empä olisi uskonut miten hulvaton yhdistelmä tämä olisi 😀

Ennen Agilitya söimme lounaan luonnon helmassa eli alpakoiden tuijotellessa vieressä aidan takana. Falafel-salaatti oli sen verran hyvää, että kirjasin sen ylös arkiruokalistaani. Tätä täytyy tehdä joskus kotonakin! / Urheilusuorituksen jälkeen saatiin ottaan yhteiskuvia alpakoiden kanssa. Tässä minä poseeraan Kikin kanssa 😀

Perjantaina pidettiin todellinen pitsaperjantai, kun ensin kävimme mieheni ja vauvan kanssa pitsalounaalla Venn-nimisessä ravintolassa ja illalla söimme uudelleen pitsaa ystäviemme luona. Melko paljon pitsaa yhdelle päivälle ja myös henkilölle, joka vielä muutama vuosi sitten eli melkoisen pitsakammon kanssa eikä voinut edes olla samassa tilassa pitsaa syövien henkilöiden kanssa 😀

Viikonloppuna lämpö alkoi helliä meitä suomalaisia ihan tosissaan ja päätettiin korkata venekausi vanhempieni avustuksella. / Vauva pääsi ensimmäiselle veneretkelleen, kun suuntasimme Cafe Sagittaan lounaalle. Meidän harmiksemme siellä ei tänä kesänä olekaan saatavilla lounasta (ainakaan vielä) ja jouduimme helpottamaan nälkäämme voileivillä sekä jäätelöllä. Ei tosin hullumpi vaihtoehto sekään.

Sagitasta ajoimme saareen mökillemme, joka sijaitsee vain 5 minuutin päässä meidän kotirannasta. Siellä syötiin sitten myöhäinen lounas ja mini leikki meidän vanhoilla leluilla sekä peleillä, joita mökiltä löytyy koko leikkimökillinen.

Vauvan unirytmit ovat heitelleet viikon aikana aivan miten sattuu. Toisena päivänä hän on nukkunut luvattoman vähän vauvaksi ja toisena taas posottanut unta monta tuntia putkeen kellonajasta riippumatta. Kuten esimerkiksi tänään, kun hän nukahti sohvan nurkkaan ja havahtui sieltä hereille kevyet kolme tuntia myöhemmin 😀 / Viereinen kuva on parin päivän takaa Helsingistä, kun kävin siellä töiden puolesta taas. Parasta Helsinki-työpäivissä on se, että saa nähdä samalla kollegoita, joista monet ovat nykyisin hyviä ystäviäni. Tällä kertaa istuin lounaspöytään Hannan, Alexan ja Lindan kanssa missäpäs muuallakaan kuin Sushibar+winessa. Siellä on uusittu menu, jota käytiin porukalla testaamassa. Taitaa olla meidän kaikkien ehdoton suosikkiravintola Helsingissä!

Tämä viimeinen kuvapari on ehkä oma lempparini. Vasemman puoleinen otettu eilen minin kevätjuhlassa, jossa oli maailman hauskin sirkusteema. Niin lapset kuin aikuisetkin nauraa räkättivät esityksille, joiden jälkeen tarjolla oli poppareita ja mehua. / Toinen kuva on iltalenkiltä perheen kanssa. Käytiin lähirannalla jumppailemassa ja ihmettelemässä naapurin lapsia, jotka pulikoivat pitkään meressä, joka oli hädin tuskin 15 asteista 😀 Useampaan otteeseen tämä valtava hanhiaura kulki ylitsemme ja vaikka en hanhista liioin pidä, niin kivoja kuvia niistä saa näin kauaa maasta katsottuna, haha!

Miten teidän viime päivät ovat kuluneet? Oletteko ehtineet nauttia lämmöstä ja auringosta?

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
5x tarinaa eilisen kesäasun takaa
Kuluneet päivät kuvina