Kuluva viikko lukuina

Kävin 2 kertaa lentokentällä, mutta vain hakijan ja viejän roolissa. Kuumottelisi kyllä buukata lento itsellekin.

Leivoin omenapiirakkaan ja tajusin vasta uuniin laitettuani, että soodan viimeinen käyttöpäivä oli 2015. Noh piirakasta tuli siitä huolimatta hyvä, mutta ehkä ensi kertaa varten ostan uutta ja tuoretta.

Söin Picnicissä lounaaksi 6,5 euron porkkanainkiväärikeiton ja se oli kyllä joka sentin arvoinen.

Unirytmini heitteli miten sattuu, välillä kävin nukkumaan 01.30 ja välillä heräsin 06.00.

Soitin äitille ainakin 10 kertaa.

Tein 2 työpäivää Helsingissä ja se määrä tuntuu tähän elämäntilanteeseen juuri sopivalta. Tasapaino kodin ja työn välillä säilyy.

Unohdin matkakorttini kotiin ja kirosin mielessäni, miten seutulippu junaan voi maksaa 5 euroa, kun maksan keskimäärin yhtä paljon Onnibussista Kotkaan.

Viikolle sovituista kuvauksista 2 on jo ohi ja 2 vielä edessä.

Minin saappaan varren ympärys oli mitatessa 26cm, tärkeä luku erään loppuviikon projektin kannalta.

Hain postista 10 litraa mantelijuomaa.

Ajoimme vanhan opiskeluaikaisen kämppämme ohi ja muistan yhä elävästi ne vuodet, jolloin 99% blogikuvistani oli kuvattu sen 3. kerroksen asunnon parvekkeella.

Vaihdoin minille eräänä aamuna 4 kertaa sormikkaat, koska kuulemma kaikissa oli jotain vikaa (väärä väri/kuva, liian likaiset, kutittavat jne.).

Otin tavoitteeksi lukea tällä viikolla 30 sivua, jotain uutta kirjaa. En ole pitkään aikaan uppoutunut kunnolla hyvään kirjaan, mutta nyt tekisi mieli. Vielä en ole kirjaa valinnut, joten suosituksia saa heittää!

Nyt täytyy sulkea kone ja lähteä ajamaan. Kotiin on vielä 123km matkaa, mutta onneksi se vie vain 1 tunnin.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Adele
  October 21, 2017

  Hei pakko ihan kommentoida et oon viime aikoina ihaillu tosi paljon sun kuvia täällä blogissa! ?? näissäkin kuvissa tosi ihana tunnelma?

  • Kaisa
   October 22, 2017

   Voi kiitos <3 Teitä on ollut nyt useampi, joka kuvia on viime aikoina erityisesti kehunut, joten pakko kai se on pikku hiljaa alkaa uskoa, että niiden suhteen on tapahtunut muutosta parempaan päin 😀 Kiitos vielä ja ihanaa syksyn jatkoa sinne! <3

Previous
Makeansuolaisia syysreseptejä