Kylpyhuonehaaveita

Viime viikolla kerroin hieman meidän keittiöunelmista ja nyt olisi kylppärin/vessan vuoro. Kuten olen moneen kertaan todennut meillä on ollut hyvin selkeä visio koko talosta. Olemme tienneet jo kauan minkälaisia pintoja ja yksityiskohtia haluamme, mutta nämä märkätilat ovat siinä suhteessa poikkeus. Visio niistä on edelleen hyvin sekava ja vaihtoehtoja tuntuu olevan liikaa. Tyylisuuntakin hakee vielä uomiaan. Faktaa on tällä hetkellä vain se, että meille tulee alakertaan yksi vessa sekä kylpyhuone/sauna yhdistelmä ja yläkertaan yksi isompi suihkullinen vessa.

[pb_blockquote]Faktaa on tällä hetkellä vain se, että meille tulee alakertaan yksi vessa sekä kylpyhuone/sauna yhdistelmä ja yläkertaan yksi isompi suihkullinen vessa.[/pb_blockquote]

Suunniteltavia tiloja on siis kolme. Kooltaan ne eivät ole mitään jättisuuria, mutta ihan mukavan kokoisia kuitenkin. Saunaosastosta teimme tarkoituksella taloon nähden maltillisen kokoisen, koska tulevaisuudessa aiomme rakentaa rantasaunan ja siitä tulee sitten varmasti se “pääsauna”. Sanoo siis tyyppi, joka saunoo ehkä kaksi kertaa vuodessa 😀 Minulle sauna ei ole mitenkään erityisen tärkeä, mutta miehelle on, joten emme edes miettineet sen pois jättämistä.

Saunan suhteen olemme edenneet jonkin verran ja tiedämme jo haluavamme vaaleapuisen, särmikkään skandisaunan, jossa ovi ja osittain seinätkin ovat lasia. Sen oheen tulee kaksisuihkuinen kylpyhuone, mutta millaisilla pinnoilla, se on vielä arvoitus. Kahden muun tilan suunnittelmat ovat vielä pahemmin auki.

Olen pohtinut paljon sitä miten yhteneviä wc- ja kylpyhuonetilojen tuli olla vai tarvitseeko niiden edes olla samanlaisia? Kolmen eri tilan kanssa olisi ainakin mahdollista kokeilla kaikkia silmää viehättäviä materiaaleja ja pintoja. Lopputulos ei todennäköisesti olisi mitenkään sekava, koska väri maailma tulee olemaan yhtenäinen. Meidän molempien toiveena on vaaleat, ehkä hieman harmaan sävyiset tilat ripauksella mustaa.

Toisaalta mieli tekisi päätyä hyvin neutraaleihin ja harmonisiin ratkaisuihin, mutta toisaalta haluisin taas kokeilla erikoisempia laatotuksia, ikkunaruudullisia suihkuseiniä, erikoisempia valaisimia ja messinkihanoja. Ehkä nämä visiot selkeytyvät projektin edessä, ainakin toivon niin.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kevään 2017 trendiopas