Kysytyimmät kesämekkoni

Muutaman viikon sisään olen saanut kahdesta vanhasta kesämekosta niin paljon kyselyjä varsinkin IG:n puolella, että päätin etsiä tämän hetken valikoimista vastaavia, jos joku niistä vaikka ajaisi saman asian mekoistani haaveilevalle. Tämän työn varjopuolia on vähän se, että toisaalta sitä leimataan herkästäsi kulutushysteriaa tukevaksi, kun koko ajan näkyy uusia vaatteita, mutta sitten taas, jos yllä näkyy vuoden tai vuosia vanhoja vaatteita niin harmitellaan, ettei niistä oikein saa vinkkejä. Onneksi vanhoista vaatteista ja asuistakin voi saada paljon inspiraatiota, jos niitä ei ota niin kirjaimellisesti 🙂

Kesän kynnyksellä moni kuitenkin haluaa päivittää vaatekaappiaan, joten tässä nyt muutamia vinkkejä värikkääseen kesälookkiin. Itse harvemmin värejä käytän, kuten tiedätte, mutta nämä kaksi mekkoa ovat salaiset villit korttini, kun haluan haluan pukeutua värikkäämmin. Punainen kukallinen mekko on alelöytö neljän kesän takaa, mutta jaksaa ihastuttaa yhä.

Joku muuten kysyi mistä yleensä mekkoja shoppailen ja nyt kun oma ompeluintoni on ollut hieman katkolla, niin mekkoja on tullut ostettua mm. Mangosta, Zarasta ja Zalandolta 🙂 Näissä kolmessa on ollut viime vuosina parhaat valikoimat.

1. H&M / 2. Samsoe&Samsoe / 3. Mango / 4. Zara / 5. Zara / 6. H&M

7. Missguided / 8. Neon Rose / 9. H&M / 10. H&M / 11. H&M / 12. Gina Tricot

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Lahjaideoita kesän juhliin