OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU AUG7 2014 01OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

jakku BIKBOK // toppi MANGO // shortsit MONKI // lipokkaat ADIDAS // lippis NEW ERA // aurinkolasit RAY BAN // rannekoru IDEAKORU*

(*saatu/gifted)

Jeee! Vihdoin kotona ja minkä mahtavan ukkosmyrskyn sekä paljon kaivatun sateen saattelemana. Ei täällä asunnossa edelleenkään ole mitenkään viileä, mutta tuulettimien kanssa ihan siedettävä. Tein huomiselle on ison TO DO-listan, joista suurin osa liittyy blogiin eli vihdoin oli tarkoitus palata takaisin sorvin ääreen. Sen lisäksi täytyy käydä katsomassa matkarattaita pienelle. Ei, emme valitettavasti ole varanneet mitään reissua (ainakaan vielä :D), mutta ne tulevat tarpeeseen ihan täällä Suomessakin.

Asussa näkyvillä tämän kesän parhaimmat hankinnat (molemmat hyvässä alessa): collegeshortsit, jotka menevät niin koti- kuin kaupunkiasussakin ja vaaleansininen LA-lippis. Tämän tyylinen asu on varmastikin ollut kesän käytetyin. Paljon rentoja vaatekappaleita, joihin saa hieman siistimmän ilmeen yhdistämällä esimerkiksi jakun. Jos minun pitäisi tätä jotenkin luonnehtia, niin sanoisin tämän olevan minun näköinen “äiti-asu”. Vaikka aikaa taikka intoa ei olekaan laittautua, niin en silti halua näyttää homssuiselta.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
AUGUST LIST
LA