Laatoitus etenee – kuvia talolta

Ette tiedäkään mikä helpoitus on julkaista tällaisiä – hieman epämääräisenkin puoleisia – kuvia laatoituksen etenemisestä. Tontilla oikeasti tapahtuu asioita ja elokuun alussa ollaan näiden laattojenkin osalta jo pitkällä.

Näissä kuvissa näkyy nyt itse asiassa se yksi ainoa laatta, jota en ole täällä vielä ehtinyt esitellä. Halusimme kodinhoitohuoneeseen ja sen suorassa yhteydessä olevaan isompaan kylpyhuoneeseen mahdollisimman neutraalin, skandinaavisen laatan, joka sointuisi hyvin yhteen vaalean puun kanssa. Päädyimme tähän All Over White sarjan isoon 60×60 laattaan, joka on osoittautunut jo nyt todella nappi valinnaksi. Vielä kun saadaan laatoitus viimeisteltyä ja asennettua suihkut sekä kalusteet paikoilleen, niin lopputulos hahmottuu paremmin.

Oikeanpuoleisessa kuvassa puolestaan näkyy vilaus alakerran WC:n seinää, jota on myös aloitettu laatoittamaan. Laattakoko on sama kuin kylpyhuoneessa, eli hyvin suuresta alasta on kyse, vaikka kuvassa näyttääkin melko pieneltä. Lisää kuvia laatoituksista tulossa mahdollisimman pian!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Lomalaisen kuulumiset