Lahjaideoita kesän juhliin

*Kaupallinen yhteistyö Clas Ohlson

Kesäkuu on ihan nurkan takana ja se tietää sitä, että niin ovat myös valmistujaiset, kesähäät ja muut ihanat kesäiset juhlat. Ajattelin tässä kohtaa vinkata teille yhdestä mainiosta lahjaideasta. Itse tykkään antaa käytännöllisiä lahjoja, varsinkin silloin, jos en ihan tarkkaan tiedä esimerkiksi toisen makua korujen tai vastaavien suhteen. Yleensä sitä kuitenkin aina tietää hieman toisen kiinnostuksen kohteista. Tykkääkö musiikista? Onko liikkuvaa sorttia? Nauttiiko pihatöistä?

Käytännöllistä lahjaa etsiessä olen useimmiten päätynyt Clas Ohlsonille. Sieltä olen vuosien varrella hankkinut kaikenlaisia lahjoja aina matkalaukuista pieniin keittiökoneisiin. Valikoima on laaja, joten sieltä löytyy lähes poikkeuksetta aina jokaiselle jotakin. Nyt kesäkuun taitteessa, tarkemmin sanottuna 2.6. Clas Ohlson lanseeraa yrityksen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunnitellun Signature-malliston. Tähän mallistoon kuuluvat Limited Edition-tuotteet ovat myynnissä vain kahden viikon ajan valikoiduissa myymälöissä sekä verkkokaupassa ja niitä on valmistettu rajallinen määrä (kannattaa tarkistaa myymäläkohtainen saatavuus vaikkapa netistä).

Malliston kantava teema on mustakultainen juhlava väritys ja se iski yllätys yllätys minuun todella isosti. Suurena kultaisen sävyn ystävänä suustani pääsi useampikin ihasteleva äännähdys, kun malliston tuotteet ensi kertaa näin. Ajattelin heti mielessäni, että näiden joukosta löytyy kyllä monta potentiaalista lahjaideaa.

Näyttävät nappikuulokkeet olisivat oiva lahja nuorelle valmistuneelle tai vaikkapa rippikoulun käyneelle. Tyylikästä powerbankkiakin he varmasti osaisivat arvostaa. Aurinkokennolla toimivan lyhdyn veisin puolestaan tupaantuljaislahjana esimerkiksi ystävien mökille. Puutarhatarvikesetti sopisi niin ikään tuparilahjaksi, mutta miksei tätä voisi harkita myös valmistujaislahjaksi sellaisella, joka sattuu olemaan näistä aiheista kiinnostunut.

Tyylikäs työkalupakki olisi kaunis ja käytännöllinen lahja esimerkiksi nuorelle kihlaparille, jotka ovat juuri remontoimassa ensiasuntoaan. Meidän perheelle tuo työkalupakki olisi myös oiva kesälahja. Näyttävällä vasaralla voisi nakuttaa viimeisen naulan paikoilleen ennen muuttoa ja sinetöidä samalla pitkän projektimme. Omakotitalon rakennus- ja remonttipuuhat harvoin kuitenkaan loppuvat siihen muuttopäivään, joten hyvälle työkalupakille olisi kyllä varmasti käyttöä sen jälkeenkin.

ps. Nämä Limited Edition -tuotteet eivät suinkaan jää juhlavuoden ainokaisiksi, sillä malliston toinen osa julkaistaan syksyllä!

pps. TALOBLOGISSA MYÖS UUSI POSTAUS!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Linda
  May 29, 2018

  Mistä tuo ihana keltainen mekko on?:)

  • Kaisa
   May 29, 2018

   Tää on viime kesänä Monkista ostettu 🙂

Previous
Työt etenee talolla – vai eteneekö?