Last minute

SI MODA BRAUN JOULULAHJAT 2015 1*yhteistyössä Braun

Mietin tässä omia lahjoja paketoidessa ja viimeisiä hankintoja tehdessä, että kenelle muut hankkivat lahjoja vai hankkivatko ollenkaan? Itselläni listalla ovat oman perheen lisäksi olleet jo vuosia miehen perhe, kummit sekä omat kummilapset. Lahjoja tulee siis hankittua jonkin verran, mutta jos ensimmäiset on hankittu jo kesällä, niin ei paniikki ehdi iskeä. Tänä vuonna olen tosin hieman myöhässä normaalista aikataulustani, mutta eiköhän ne viimeisetkin hankinnat tule tehtyä loppuviikon aikana.

Tässä tulevat viime hetken lahjavinkit, myös minulle itselleni. Viime vuosina on puhuttu paljon “erikoisemmista, uniikeista lahjoista” ja niitä perinteisiä on hieman mollattu jollain tapaa. Itse olen tullut siihen tulokseen, että joskus ne ihan perinteiset jutut ovat niitä parhaimpia ja toivotuimpia. Niille usein tulee myös eniten käyttöä.

Ystävälle voisin antaa kirjan tai vaikkapa kauniita kynttilöitä. Vaimona toivoisin tietysti jotain ylellistä ja ihanaa, vaikkapa silkkisen aamutakin. Lapselle antaisin jotain hauskaa, mutta silti kehittävää, kuten palapelin. Miehelle puolestaan elektroniikkaa parranajokoneen muodossa. Itse tykkään sileämmistä poskista omaa poskeani vasten 😉 Tästä Braunin uutuus parranajokoneesta voitte muuten lukea testituloksia Marikan kirjoittamasta postauksesta. Äidille käärisin pakettiin jotain pehmeää, kuten kashmirhuivin ja -pipon. Siskon yllättäisin kosmetiikkapakkauksella.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • AnniinaSim
    December 18, 2015

    Meidän suvussa lahjotaan aika paljon. Omat muistamiset olen nipistänyt opiskelijabudjetin vuoksi aika minimiin: äiti, isä, mummi, veli, veljen avopuoliso, poikaystävä, pari tätiä ja mahdollisesti pari ystävää. Lisäksi toki lahjat tulee hankittua poikaystävän toimesta hänen vanhemmille, sisaruksille ja parhaalle kaverilleen. Jos kummilapsia tai sisarusten lapsia olisi, muistaisimme toki heitäkin. Itse suosin kaupasta ostettujen lisäksi itse tehtyjä lahjoja: ne kun ovat materiaalikuluiltaan yleensä suhteellisen halpoja, mutta saajalleen arvokkaita. Jouluiloa tuodaan kuitenkin vähän suuremmalle määrällä itsetehtyjä joulukorteilla, joita lähti liikkeelle 35 kappaletta.

Previous
Recipe – Mint 2/3