OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule/knit MONKI* // mekko/dress KAPPAHL // laukku/bag TIGER OF SWEDEN // hattu/hat LINDEX // kengät/shoes BRUNO PREMI (Zalando*)

(*saatu/gifted)

Viimeinen asu Lontoosta! Tämän jälkeen ei enää ole tarjolla asukuvia paljaiden säärien kera, vaan siirrytään suoraan pipo,hanskat ja kaulaliina -akselille. Poikkeuksellisen pitkään tänä syksynä pärjäsikin ilman talvitamineita. Tänään otettiin ensimmäiset kuvat, joiden aikana sormet meinasivat jäätyä. Olin jo unohtanut nämä bloggaajan talviajan ongelmat. Kohta on myös niin pimeää, että ikuinen valitusvirsi kuvausvalon puuttumisesta voi alkaa.

Ajattelin, että nyt on kuitenkin hyvä tähän väliin heittää jotain positiivista. Joten otin Saralta vastaan haasteen, jossa hän kehotti muitakin etsimään kuluneesta päivästä hymyn arvoisia asioita. Tässä tulee mun päivän positiivisimmat:

:: Tulimme eilen tytön kanssa pikavisiitille Kotkaan ja vanhassa huoneessani nukutti makoisasti (niin minua kuin tyttökin)

:: Heräsimme vasta puoli yhdeksän aikaa ja ensimmäisenä herätessäni näin pikkuisen leveän hymyn

:: Kävin moikkaamassa vanhan lukioni opinto-ohjaajaa. Hän oli niin onnellinen tästä jälleennäkemisestä, että antoi minulle suuren halauksen!

:: Kävin moikkaamassa myös isotätiäni, joka on aivan huikea tyyppi. Lähestyy 90 vuoden ikää, mutta on edelleen rautaisessa kunnossa, plus omaa mahtavan huumorintajun.

:: Kuvailimme äitin kanssa mielettömässä syyssäässä värikkäiden vaahteroiden seassa.

:: Oma pieni “vauvani” oppi eilen vilkuttamaan ja tänään ollaan vilkutettu sata kertaa ♥

Ihanaa ja positiivista viikonloppua kaikille!

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Lauravaan
    October 20, 2014

    Onpa jotenkin supersuloinen ja silmää miellyttävä asu, vaikkei lainkaan omaa tyyliäni.

Previous
Mini parka jacket