Lasten syysmuoti – Code Brown

Lasten syysmuodin koodi on tänä syksynä ruskea, eikä nyt tosiaan puhuta niistä köntsistä housuissa, vaan ihan oikeasti vaatteiden ja asusteiden väripaletista. Kaikki vaaleasta lattesta tummaan suklaansävyyn näyttää yllättävän hyviltä minikokoisissa vermeissä ja erityisesti sekoiteltuna keskenään. Minin vauva- ja taaperoaikoina harmaa oli väri numero yksi, mutta nyt huomaan, ettei nuo minin vanhat vaatteet oikein miellytä silmää, vaan kuopus näyttää niissä lähinnä surkealta harmaalta hiirulaiselta.

Tällä hetkellä kaipaan lastenvaatteisiin lämpöä ja sitä ruskean eri sävyt totisesti tarjoavat. Nämä ovat myös aika ystävällisiä lian suhteen, sillä hyvällä tuurilla et edes huomaa, että lapsi on pyyhkinut suunsa paperin sijaan ruskean kollaripaidan hihaan. Sisävaatteiden lisäksi erittäin hyvältä lämmin ruskea näyttää ulkovaatteissa aina haalareista pipoihin. Keräsin tähän ylle omia suosikkejani tämän hetken valikoimista. Babyshopilta tuntuu löytyvän paras valikoima aiheeseen sopivia vaatteita ja asusteita. Ihana oli myös huomata, että suomalaisten lastenvaatebrändien valikoimissa on tänä syksynä tätä herkullista suklaansävyä. Mm. Gugguulta löytyy upea sävy Pine Cone, joka näkyykin tuossa yläkulman tuplatupsupipossa.

tupsupipot Gugguu & Mini Rodini / haalari Reima / karvahupullinen takki Newbie / nahkatakki Zara / rusettihousut Newbie / vaunupussi Kuling / pörrötakki Bonpoint / matkalaukku Zara / frillakolitsi Newbie / Gingham-mekko Zara / leopardineuletakki Zara / frillahenkselihame Soft Gallery / kengät Mayoral

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Uuvuttava, mutta ihana alkusyksy
Lasten syysmuoti – Code Brown