Lasten syysmuoti

Keskiviikkoaamu tuli tosiaan vietettyä Elva Loftissa Lindex Kids AW17 -tilaisuudessa. Maittavan aamiaisen jälkeen tutuistuimme minin kanssa tarkemmin edessä häämöttävän syksyn mallistoon. Jos viikko sitten hehkutin teille Lindexin tulevan kauden naisten mallistoa, niin kyllä tämä lastenkin mallisto ansaitsee kehut. Lindex on mielestäni kaiken kaikkiaan viime vuosien aikana tehnyt upeaa työtä ja varsinkin tämä viimeisin mallisto nosti brändin minun silmissäni ihan uudelle tasolle.

Lasten mallisto on täynnä kekseliäitä, yllättäviä ja jopa aika trendikkäitäkin vaatekappaleita, unohtamatta kuitenkaan lasten tarpeita ja lapsenmielisyyttä. Katsokaa nyt vaikka tuota tekoturkistakkia, ihana! Tyttöjen puolelta löytyy myös mm. röyhelöillä varustettua paitista ja metallinhohtoa. Jos meidän talossa asuisi vielä pieni tyttövauva, niin olisin jo kiiruhtanut hankkimaan hänelle tuon kolmannessa kuvassa ensimmäisenä näkyvän bodyn, jonka päälle on ommeltu naruolkaiminen pikkuruinen mekko. Kuten sanoin, kekseliästä ja trendikästä, mutta myös hyvin käytännöllistä.

Minulla on tässä muuten työn alla kattava postaus tulevan syksyn trendeistä. Semmoinen infopaketti luvassa siis piakkoin. Nyt toivottelen teille oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! Meillä ei ole tiedossa mitään sen kummempaa ohjelmaa ja se tuntuu ihanalta vauhdikkaan loppukesän jälkeen.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Mini and Mom – Leo Leidit