Lastenhuone ja lapsen mietteitä rakentamisesta

Meillä on puhuttu kotona paljon rakentamisesta ja mini on hyvin tietoinen siitä, että uusi koti on rakenteilla. Hän on muutenkin hyvin sanavalmis tyttö, mutta erityisesti nämä rakentamiseen liittyvät jutut ovat olleet ihan mainioita. Vanhaa taloa purkaessa tyttö oli äärimmäisen huolissaan miten meidän käy, kun talossa ei ollut enää kattoa. Ja se vasta järkytys oli, kun sitä taloa ei ollut enää ollenkaan. Vaikka olimme toki monta kertaa selittäneet, että vanha puretaan ja sitten tulee uusi talo. Nyt kun uuden talon perustukset ovat nähtävillä, on neiti ilmeisesti oivaltanut, että sieltä se uusi koti pian kohoaa. Tällä hetkellä hänellä on kova tarve kertoa minkälainen ja erityisesti minkä värinen meidän talosta tulee. Hänellä on mitä ilmeisimmin siihen aika paljon päätösvaltaa.

Kuulemma talosta tulee joulunpunainen, kuten hänen huoneen seinistäkin. Portaissa saisi mielellään olla liukumäki ja hänen huoneessaan prinsessan linna, kiipeilypaikka, uima-allas ja PALJON leluja. Muutoin ei kuulemma niin väliä, kunhan talosta vessa löytyy sekä äitin ja isän huone on suhteellisen lähellä hänen omaansa. Ainin ja pihalle täytyy rakentaa ensimmäisenä kirkkaan pinkki leikkimökki.

Itse olin ajatellut lastenhuoneesta yllä olevan kollaasin tyylistä, mutta ehkä me pääsemme näistä asioista kompromissiin?

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Polka Dot -asu 1/3