Laundry today or tomorrow naked

SI MODA PESULA

Nyt tarvitsisin hieman teidän apuanne. Hakusessa olisi nimittäin Helsingin paras pesula tai oikeastaan ihan mikä vaan pesula, johon uskaltaisin viedä valkoisen takkini pesuun. Käytän verbiä uskaltaa, koska kaikki edelliset pesulakokemukseni ovat kaikki olleet katastrofeja. Taisin täälläkin mainita miten esimerkiksi mieheni mittatilauksena teetetty puku meni piloille alle viikko ennen häitä. Paniikissa sitten etsimme uuden puvun tilalle ja pääsimme onnellisesti naimisiin, mutta vielä tähän päivään mennessä emme ole saaneet mitään korvausta vahingosta. Tarkoitus ei ole nyt lähteä kaivelemaan vanhoja, vaan haluaisin tosissaan löytää hyvän, luettavan ja suhteellisen edullisen pesulan. Tätä takkia en halua pilata ja pelkkä ajatus pesulaan menosta hirvittää. Nyt siis kaikki luottopesulanne jakoon!

Aiheesta tuli mieleen, että olen kirjannut ylös teidän postaustoiveita. Esimerkiksi juuri vaatehuoltoon ja vaatteiden materiaaleihin liittyviä postauksia on toivottu usein. Olenkin ottanut tämän tyylisen postauksen työn alle 🙂 Lisäksi yritän jatkossa toteuttaa yksinkertaisia ompelu-/tuunaus-tutorialeja, joita myös toivotaan kovin. Mikäli teille juolahtaa nyt mieleen tähän aihepiiriin tai mikseipä johonkin muuhunkin liittyviä postaustoiveita, niin niitä voi pesulavinkkien ohella laittaa kommenttiboksiin!

kuva: täältä

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Nopsa
  April 15, 2014

  Heips! Itse olen kerran käyttänyt Stockmannin yläkerrassa sijaitsevaa Sol-pesulapalvelua, ja sain kyllä hyvää palvelua ja myös etenkin hyvää jälkeä! Kyseessä oli poikaystäväni puvunhousut ja oma juhlamekkoni, joihin oli kaatunut molempiin isot läntit steariinia. Epäilin itse, että vaatteisiin jää ainakin rasvatahrat steariinista, mutta vaatteet olivat pesulan jäljiltä kuin uusia! Eikä hintakaan ollut paha, housuille taisi tulla hintaa 18€ ja mekolleni n.30€, joten halvalla pääsin verrattuna siihen, että pelkäsin joutuvani ostamaan uuden puvun ja mekon! Joten en voi kuin suositella tämän kokemuksen perusteella Stockmannin Sol:ia! 🙂

 • Milla
  April 16, 2014

  Moikka! Oisitko voinut joskus tehdä postauksen farkkujen lahkeiden lyhentämisestä? 🙂 Tiedän, että joillekkin tämä käy ihan kädenkäänteessä, mutta itse haluaisin oppia tekemään sen siististi, kun usein tarvetta tällaiselle olisi 🙂

 • -H
  April 16, 2014

  Itse käytän Yrjönkadulla sijaitsevaa Pyykkipoikaa (http://www.pyykkipoika.com/), jota voin lämpimästi suositella! Perheeni on aina käyttänyt kyseistä pesulaa ja muutettuani aikoinaan omilleni, oli selvää, mitä pesulaa itsekin tulen käyttämään. Hyvä palvelu, tosin ei eihkä halvin mahdollinen, mutta he ovat saaneet taiottua silkkivaatteistakin mitä uskomattomammatkin tahrat pois ilman, että kangas on kärsinyt!!

 • Nelli
  April 16, 2014

  Hei,
  Olisi mukava lukea postaus vauvan vaatteiden tuunauksesta 🙂 Oletko itse kokeillut sitä?

 • Viola
  April 17, 2014

  Suosittelen lämpimästi Washingman-pesulaa Käpylässä. Pesetin siellä hääpukuni: loistolaatua ja edulliseen hintaan (55 €). Puvussani on koristeita, mutta ne kestivät kaikki hellävaraisen pesun.
  Olin myös lukenut kauhukokemuksia muualta, tähän sai olla tyytyväinen.

 • jkv
  April 22, 2014

  Samoin kuin H tuossa ylempänä, minäkin suosittelen nimenomaan Yrjönkadun Pyykkipoikaa. Meidän perheessä on aina viety sinne kaikki puvuista, silkkivaatteista, villaneuleista ja lakanoista lähtien, ja aina tulee ihan priimajälkeä. Eihän se tosiaan halvin mahdollinen pesula ole, mutta ei ole kyllä epäilystäkään, mihin pesulaan itse vien erityiskohtelua vaativat pyykit.

Previous
Babyshop
Laundry today or tomorrow naked