Lavender lips

tunika ja hattu H&M, pallopaita Lindex, laukku Aldo

Huulet eivät siis ole liilat kylmyydestä, vaan huulilla on sitä vaalean liilaa huulikiiltoa. Se ei näytä käytössä niin hurjalta mitä putkilossa. Itse tykkään kovasti väristä sekä koostumuksesta, joka on kerrankin tarpeeksi kostea meikäläisen kuivahuulille. Yleensä vain bepanthen yms. kelpaa kylmästä ja kuivasta halkeaville huulilleni, mutta tämä on ihana poikkeus 🙂 Laventeliväriä näkyi myös päivän vaatetuksessa, kun kiskoin päälle tuon varastosta kaivetun monta vuotta vanhan tunikan. Ihana pastellisifonkiunelma saa taas tänä keväänä uuden elämän. Sanokaa,että täällä on muitakin, jotka säilyttävät varastossa “tätä minä vielä käytän”-laatikkoa?

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • liina
  January 27, 2012

  Tätä käytän vielä laatikot täällä ainaki pitää sisällää liikaa kamaa jota pidän kerran vuodessa ihan sen takii ettei tarvi heittää poissa…

 • Josefiina
  January 27, 2012

  Suloinen asu! Ja täällä ilmoittautuu toinen joka tekee aina sillointällöin uusia vanhoja löytöjä varaston syövereistä 😉

 • Sohvi
  January 27, 2012

  Mulla on “ehkä joskus” -laatikoita. Löytyy myös “kakkosvaatteet” ja “käyttövaatteet”, sekä tietysti kesävaatteet, kirppisvaatteet ym. Liikaaliikaa.. Mut onneks noita vaatteita voi aina säilyttää ja parin vuoden päästä ne on ku uusia! Ja ainahan vanhoista vaatteista voi tuunailla uudempi ja mieluisempia(:

Previous
Kotipäivä
Lavender lips