Layering jackets

SI MODA ASU FEB22 2016 1 Viikonlopusta tuli yllättäen hieman hiljaisempi täällä blogin puolella. Olen potenut viime aikoina jos jonkinlaista stressiä ja jotenkin puolihuomaamatta sitä vaan jätti koneen avaamatta. En osannut arvata kaipaavani vapaapäivää blogista, mutta näin jälkeenpäin on helppo sanoa, että kyllä se ihan tarpeeseen tuli. Olen jo pitkän aikaa tehnyt tätä sillä linjalla, että jos sanottavaa/järkeviä kuvia ei ole, älä tee ollenkaan.

Oikeastaan se on periaatteeni hyvinkin monessa asiassa. En siedä, että asiat tehdään puolivaloilla tai vähän sinne päin. Mielestäni on kaikille, niin itselleen kuin muillekin parempi, jos hoitaa asiat kerralla hyvin, vaikka sitten hieman hitaammin tai harvemmin. Joskus on päiviä, jolloin tekee mieli tykittää parikin postausta ulos ja joskus taas on helpompi jättää julkaisemmatta yhtään. Onneksi kuitenkin näitä jälkimmäisiä on melko harvakseen.

SI MODA ASU FEB22 2016 3SI MODA ASU FEB22 2016 0SI MODA ASU FEB22 2016 2Mutta kuinkas teidän viikonloppu sujui? Täällä kaakossa saatiin ainakin lunta monta senttiä ja eilinen kului lumitöitä tehden. Saas nähdä koska ja mistä löytyy seuraava lumeton alue, jossa kuvata, kuten näissä tämän postauksen otoksissa. Lumihommien lisäksi viikonloppuun mahtui mm. kirppispöydän tyhjennystä (kiitos kaikille kävijöille, lopputulema oli erittäin jees!) sekä mahdollisesti kauden viimeinen koripallo-ottelu. Montaa peliä en tällä kaudella vammojeni takia ehtinyt pelata, mutta ensi syksynä sitten taas entistä valmiimpana parketille.

Sunnuntaina minun teki mieli kokkailla jotain hieman erilaista. Matkalla kauppaan satuin lukemaan Metin julkaiseman kukkakaali-pizzan reseptin ja päätin kokeilla valmistaa tätä paljon blogeissa hehkutettua terveellisempää versiota itse. Valmistusvaiheessa sain mieheltä lähinnä epäileviä katseita voimakkaasta kukkakaalintuoksusta, mutta lopputulos yllätti meidät molemmat.

Kukkakaali maku ei tullut liian voimakkaasti esiin, vaikka alkuun siltä vaikuttikin. Minä, ikuinen pizzan vihaaja, tykkäsin tästä kovasti ehkä juurikin sen erilaisen pohjan ansiosta. Tämä resepti täytyy ehdottomasti laittaa talteen!

SI MODA ASU FEB22 2016 5SI MODA ASU FEB22 2016 6Kuvituksena tässä postauksessa yksi asu viime viikolta, jonka ikuistaminen meni kyllä melkoiseksi säädöksi. Varsinaisena päivänä en ehtinyt/muistanut kuvata sitä ja kun seuraavana päivänä yritimme siitä nopeasti napata kuvat, jouduimme vaihtamaan kuvauspaikkaa kahdesti kovan tuulen takia. Vaikka voisi kuvitella, että palelin, niin tosiasiassa tämä asu oli yllättävän lämmin, jos ei nyt avattua takkia ja pois riisuttua kaulaliinaa lasketa. Tuuli häiritsi ainoastaan villinä pyörivien hiussuortuvien muodossa.

Viime viikko olikin mukavan leuto, mutta kevättakkien aika ei silti ole vielä koittanut (kiitos viikonlopun lumipyryn, se siirtyy varmasti kuukaudella eteenpäin). Talvikamoihin kyllästyneenä halusin kuitenkin kokeilla jo jotain muuta. Kahden takin taktiikalla sain puettua päälleni kaapissa kuumotelleen armytakin. Vajaamittaiset housutkin saavat jatkossa varmasti enemmän käyttöaikaa talvella, kun tajusin vihdoin pukea alle sukkahousut, vaikka niitä kovasti vihaankin.

SI MODA ASU FEB22 2016 4

coat BIKBOK*, army jacket H&M (similar here), pants NLY* (here)

shoes VAGABOND (similar here), sunnies RAY BAN (here)

(*gifted)

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Ceviche ja parasta riisiä ikinä