Leather jackets

SI MODA LEATHER JACKET INSPIRATION 2015

Tuli tuossa aikaisemmin jo vihjailtua nahkaisesta paketista Allsaintsilta. Vielä en ole ehtinyt kuvaamaan uutta nahkatakkiani, mutta miljoona erilaista yhdistelmää sen ympärille olen jo rakentanut. Yllä hieman inspiraatiokuvia kuinka yhdistelisin uuden tulokkaan. Näin kesällä vaaleat pitsisomisteiset paidat ja mekot ovat ihana kontrasti mustalle nahalle.

Syksyä kohden paljaat sääreet vaihtuvat housuihin ja aion kyllä kokeilla niin pilli- kuin leveälahkeistahousuakin alaosaksi. Yksinkertaisuus on tässäkin kohtaa minun mielestä valttia ja kaikkein mieluiten yhdistän nahkatakin simppeleihin t-paitoihin, neuleisiin ja puseroihin. Myös klassiset raitapaidat ja -mekot näyttävät toimivan kivasti sen kanssa.

//

I bought a new leather jacket and here are some inspiration pics how I would like to wear it. Basic tees and knits are maybe the best way to start. Both skinny and flare jeans work with leather jacket. During the summer I like to wear something girly against black leather, for example white lace dresses and tops!

kuvat/pictures: Oma Pinterest/my Pinterest

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Meredith
  July 24, 2015

  Oletko vielä äityislomalla?

  • Kaisa
   July 24, 2015

   Olen kohta vuoden verran tehnyt töitä yrittäjänä, joten ei tässä mitään varsinaista lomaa ole oikeastaan ollut 🙂 mutta jos tarkoitat olenko vielä kotona lapsen kanssa niin kyllä! Syksyllä aikaisintaan menee neiti päivähoitoon…

Previous
Crab Party