Instagramissa minua seuraavat tietävätkin jo, että viikonloppu sujui aika erämeiningeissä. Pe-Su juhlistettiin kesän morsianta ja minä olin toisen kaason kanssa vastannut polttarijärjestelyistä. Meidän kaveriporukassa arvostetaan ehkä niitä hieman erikoisempia polttari-ideoita ja yritettiin juonia inside-juttuihin pohjautuva ikimuistoinen viikonloppu. Tietysti muutamia perinteisiä juttuja tuli myös otettua mukaan. Perjantaina hemmoteltiin hyvän ruoan, jalkahoidon ja saunomisen merkeissä. Lauantaina sitten täystohina päälle. Ensin pientä sporttailua futiskentällä, sitten maauimalaan kisailemaan ja syömään kotkalaisia perinneherkkuja possoa ja lihistä.

Polttareiden teemana oli kesäleirit (niin juuri ne, joilla me kaikki ollaan pienenä oltu!). Oli jumppaleiriä, korisleiriä, heppaleiriä, seurakunnanleiriä, partioleiriä jne. Kaikki oltiin pukeuduttu teeman mukaan leiripaitoihin ja “rumimpiin” leirivaatteisiin mitä kaapista löytyi. Naurettiin itsemme kipeiksi, koska osa meistä todella näytti aivan samalta kuin sillo 90-luvulla leireillä. Rinkkoinemme matkasimme Kotkan edustalla olevaan Lehmäsaareen ja vietimme yön puolijoukkueteltassa. Oli muuten aikamoinen kokemus monelle. Itse en todellakaan ole mikään eräkävijä ja tästä reissusta jäi monta erittäin hyvää muistoa kerrottavaksi. Meidän tuurilla koko yön satoi rankasti vettä, mutta onneksi olimme onnistuneet teltan kasauksessa ja teltta piti vettä (mitä nyt muutamaa reikää lukuunottamatta). Yöunet jäivät lyhyiksi ja aamulla mantereelle palasi joukko erittäin väsyneitä leiriläisiä. Jos joku porukasta tätä lukee niin iso kiitos vielä kaikille, oli mahtavaa <3 Tässä muutamia fiiliskuvia reissusta:

SI MODA POLTTARI 2013 SI MODA POLTTARI 2013 SI MODA POLTTARI 2013SI MODA POLTTARI 2013SI MODA POLTTARI 2013SI MODA POLTTARI 2013SI MODA POLTTARI 2013SI MODA POLTTARI 2013 SI MODA POLTTARI 2013

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
My very first Macarons
@Lehmäsaari