Vuosikatsauksen jälkeen vuorossa olisi se uuden vuoden virallinen ensimmäinen postaus. Tässä kohtaa pitäisi ehkä puhua myös uuden vuoden lupauksista, sillä tällä kertaa tein sellaisen ihan tosissani. Lupasin, että vuonna 2021 tai oikeastaan tästä eteenpäin, hamaan loppuun saakka, olen lempeämpi itselleni. Ihan kaiken suhteen. Lempeämpi ja armollisempi. Tätä taitoa on opeteltu jo vuosia, mutta nyt lupauksen myötä näin on myös toimittava. Muuten tämä tällä hetkellä aika mahtavasti alaspäin viettävä tie ei koskaan pysty muuttamaan suuntaan ja kohota taas ylöspäin. Tuleva kuukausi tulee koostumaan töihin paluusta, itsensä uudelleen kokoamisesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. On aika rakentaa taas tukeva perusta arjella, jotta sitä jaksaa kaiken sen, mitä tuleva vuosi tuleekaan pitämään sisällään.

Siitä syystä ajattelin, että voisin tammikuun aikana puhua täällä blogissakin monipuolisesti hyvinvoinnista, niin henkisestä kuin fyysisestäkin. Paniikkikohtauksista ja -häiriöstä ovat monet toivoneet minun kertovan lisää, kuten myös purentalihastenhieronnasta. Ylipäätänsä on toivottu jatkokertomusta siihen, kuinka tällä hetkellä bruksismin kanssa pärjäilen. Ajattelin myös pitkästä aikaa kirjoittaa treenamisesta, jos se vaikka innostaisi jonkun toisenkin polulta eksyneen taas liikunnan pariin. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä aiheena listallani on tällä hetkellä uni.

Unenlaatuni on ollut viime kuukaudet poikkeuksellisen heikkoa, kiitos varmasti kirjavien ongelmien, mutta yksi syy on myös ollut meidän 13 vuotta vanha sänky. Sen uusiminen piti olla ajankohtaista jo muuton yhteydessä, mutta päätimme käyttää sänkybudjetin tuolloin muihin tarpeisiin. Nyt sitä ei kuitenkaan sovi enää pitkitellä, joten uusi sänky on nostettu prioriteettilistalla ykköseksi. Instagramin puolella sainkin jo teiltä paljon hyviä vinkkejä sängyn ostoon ja nyt olemme mieheni kanssa käyneet makoilemassa kaikki paikallisten liikkeiden potentiaaliset pedit läpi. Vielä olisi tarkoitus käydä ennen ostopäätöksen tekoa testaamassa pari isompaa sänkymerkkiä naapurikaupungissa. Sen jälkeen meillä on varmasti kattava kuva tarjolla olevista sängyistä ja voimme tehdä hyvillä mielin, toivottavasti taas pitkäaikaisen hankinnan.

ps. Nämä kuvat napattiin tänään niin ikään sänkyshoppailujen lomassa Haminassa. Puistosta oli yhdessä yössä tullut kunnon talven ihmemaa!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Marta Henriques
  January 6, 2021

  Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

  http://www.pimentamaisdoce.blogspot.com

 • Farfalle
  January 8, 2021

  Suosittelen ehdottomasti Tempur-sänkyä. Siitä muotoutuu suloinen pesä ja unet superluokkaa. Vaatii aluksi totuttelua, mieheni kutsui patjaa tiiliskiveksi, ennenkuin tottui siihen. Ainoa miinus hinta, mutta sängyssä vietetään niin pitkä aika vuorokaudesta, että on hintansa arvoinen.
  Kauniit kuvat?

Previous
Tulkoon mitä vaan
Lempeä vuoden aloitus