Lenkkarisesonki

SI MODA ASU APR11 2016 9Nyt viimeistään, lämpöisen ilmamassan vyöryessä vihdoin meidän leveyspiireille, on hyvä hetki kaivaa kaapista talven ajan pölyttyneet tennarit. Ne näyttävät talvikenkien ja nilkkureiden jälkeen niin freeseiltä, että asun raikastamiseen ei paljon muuta tarvita. Uusi valkoinen kenkäpari loistaa kirjaimellisesti monen metrin päähän.

SI MODA ASU APR11 2016 5SI MODA ASU APR11 2016 3Toki uusia ei joka kevät tarvita, mutta onneksi pyöräyttämällä kengät pesukoneessa (pesuohjeiden salliessa) tennariparista saadaa yleensä uuden veroiset. Hyvä pikakikka pohjien muoviosien (ei siis missään nimessä kankaan tai nahan) putsaamiseen on pieni tippa kynsilakanpoistoainetta vanulapussa. Pyyhkimällä sillä lika irtoaa helposti! Myös nauhat vaihtamalla/pesemällä saadaan monesti vanha tennaripari siistiksi.

SI MODA ASU APR11 2016 1SI MODA ASU APR11 2016 4SI MODA ASU APR11 2016 6Oma kaappini on tänä keväänä täydentynyt muutamilla tennareilla ja hieman hirvittää onko minusta tosiaan tullut näin mukavuuden haluinen, että en korkoja enää halua käyttääkään 😀 Ennen tykkäsin viimeiställä asun koroilla, mutta nyt pidän enemmän tyylistä, jossa siistimpi asu “downgreidataan” lenkkareilla. Toissa viikolla esittelin kullanhohtoisen suosikkiparini, mutta näissä kuvissa näette niiden kovimman haastajan (ellei jopa voittajan).

Air Maxeja olen ihastellut monia vuosia muiden jaloissa, mutta omaan pienehköön jalkaan olen kokenut ne liian massiivisiksi. Vasta tänä keväänä bongasin tämän kevyemmän version kyseisestä klassikkokengästä (en tiedä missä pimennossa olen elänyt). Zalandolta saadut Air Max Thea -kengät ovat ihka ensimmäinen tennariparini Nikelta ja olen erittäin positiivisesti yllättynyt niiden mukavuudesta. Monet ovat hehkuttaneet miten ihanan tossumaiset ja pehmeät nämä kyseiset kengät sekä esimerkiksi Roshe Runit ovat. Aikaisemmin olen suosinut lähinnä Adidaksen kenkiä, mutta Niken kapeampi lesti taitaa loppujen lopuksi sopia minulle paremmin. Kummankaan leiriin en silti vielä voi sanoa kuuluvani, koska molemmilta löytyy tällä hetkellä ihan mahtavat valikoimat tennareita. Olettekos te enemmän Adi vai Nike tyyppejä?

SI MODA ASU APR11 2016 2SI MODA ASU APR11 2016 7

jacket COS / top MARIMEKKO / jeans GINA TRICOT

shoes NIKE (Zalando*) / sunnies LE SPECS

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Minni
  April 11, 2016

  Ihanat valkoiset tennarit! Itse olen ostanut lähinnä värikkäämpiä versioita asuja piristämään, mutta en laittaisi pahakseni valkoista paria, jotka olisivat ehkä enemmän toimistokelpoiset. 🙂 Pitääpä tsekata molempien merkkien valikoima läpi. Pidän sekä Niken että Addun kengistä, molemmissa on hyvät puolensa.

  • riiri
   April 15, 2016

   Ruokasooda on tosi hyvä puhdistusaine myös lenkkareiden ja tennareiden pohjien tummentumiin ja kynsilakanpoistoainetta huomattavasti kivempaa:) Niken air max theat on myös omat suosikkini!

   • Kaisa
    April 15, 2016

    Kiitos vinkistä 🙂 Täytyykin pitää tää mielessä!

 • Mikaela
  April 11, 2016

  Ah ihanat kengät!

 • Aura
  April 12, 2016

  Ihana keväinen asu!

Previous
At the moment