Pitkästä aikaa vähän kuvaa päivän pukeutumisesta. Alkaa olla viimeiset kelit hyppiä shortseissa ilman sukkiksia, joten otetaan nyt kaikki ilo irti. Jalkaan kiskoin kumminkin jo pientä nilkkasukkaa, koska aamun ja illan lämpötilat eivät enää ole mitään kesäisiä, ja ovathan noi aika kivan näköisiäkin.

Huomenna vapaapäivä ja tarkoitus ois tehdä kirpparikierrosta ja illalla Teemun kanssa sushia 🙂

xoxo
Casey
XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Jossu
  August 18, 2011

  Kivalta näyttää! täällä taas otetaan kaikki ilo irti alkavasta syksystä ja sukkahousuista ;)http://sillysugarednuts.blogspot.com/

 • AnsQ
  August 18, 2011

  Ääk, siis mistäs noi kengät olikaan peräsin? Hullun söpöt. Tollanen kunnollinen pohja ja korkolappu. Mulla on vaan sellaset tossumaiset pappakengät, ei ollenkaan yhtä kivat kuin nuo 8)

 • Els
  August 18, 2011

  ihanat noi sortsit! toi kangas eritoten =)

 • Lali
  August 18, 2011

  Beautiful!

 • Anonymous
  August 19, 2011

  noi hiustenlatvat kaipais kyllä vähän päivitystä..

 • Casey
  August 19, 2011

  Jossu, kyllä mäkin oottelen jo syyskelejä, mutta toisaalta haikeena kulkee vielä paljain säärin, koska seuraavaa kertaa saadaan taas odotella tovi…AnsQ, voi noi on kuules jotku 4 vuotta vanhat, ostettu abiristeilyllä ruotsista. Tulee käytettyä vaan tosi harvoin, kun ne sattuu sopimaan asuun :)Els, suoraan jostain 50-60luvulta eli kiitosta vaan :)Lali, thank you :)Anonyymi, eivätkä ihan vähääkään 😀

 • ruxandra d.
  August 19, 2011

  Very nice outfit, and very funny with the socks, lovely.Kisses.

 • Anonymous
  August 23, 2011

  Itse kanssa tykkäsin kovasti shortseista kesällä, mutta nyt alkaa jo näyttää siltä, että ne saa jo laittaa kaapin kätköihin kevättä odottamaan. Näin miehenä kun shortsikautta ei oikein voi niillä sukkahousuillakaan jatkaa. Tai tietysti voisi, mutta saattaisi siinä hieman outoja katseita saada. Noiden sinun shortsiesi kanssa paksummatkin sukkahousut sopisi varmaan hyvin, joten shortsikausi voi jatkua pitkäänkin.

Previous
red jacket and spotty socks
leo socks