Leomekko ja lenkkarit

Kerroin syksyn trendejä käsitelleessä postauksessa, että yksi isoimpia kuositrendejä on ja tulee olemaan leopardikuosi. Tuo monen rakastama, mutta toisaalta myös vihaama villikuosi kuuluu totisesti niihin, jotka jakavat mielipiteet rajusti.

Itse olen aina, niin kauan kuin muistan, pitänyt leopardikuosista. Perin jo kauan sitten mummoltani leopardikuosisia huiveja, joita on täällä blogissakin vilahtanut. Sen lisäksi kaapista on löytynyt jos jonkinmoista leoasustetta ja -vaatetta vuosien aikana. Kuka muistaa mm. tämän “Leo Leidi“-asun 5 vuoden takaa (jolloin olin muuten myös raskaana ja melko samoilla viikoilla kuin nyt)? Samalta kesältä löytyy myös monia muita leoasuja, kuten tämä ja tämä. Ilmeisesti leopardikuosi oli myös tuolloin minin odotustaikana jossain määrin pinnalla. Itselleni kyseinen kuosi ei kuitenkaan ole koskaan ollut mikään hetken trendijuttu, vaan kaapista on oikeastaan aina löytynyt jotain kissakuosillista.

Tämä viime keväänä Zalandolta saatu leomekko on varmasti yksi kaikkien aikojen lemppareista. Kreppikankainen leninki menee niin arjessa kuin juhlassakin asusteista riippuen. Arkena se tosin kaipaa rinnalleen ripauksen sporttisuutta ja nuorekkuutta, jotta vältyttäisiin siltä tietyltä “tätimäisyydeltä”. Onneksi paksupohjaisilla lenkkareilla tämä asia korjaantuu nopeasti.

Raskauden puolivälin ylityksen jälkeen olen joutunut toteamaan, että osa vaatekaappini sisällöstä saa nyt jäädä ns. talviteloille, mutta onneksi tämä ei kosketa tätä leomekkoa. Väljähkön mallin ansiosta pystyn varmasti käyttämään tätä koko raskausajan. Seuraavaksi voisinkin kokeilla miten mekko taipuu syksyisempään asuun nilkkureiden kaverina.

ps. TALOBLOGISSA TAAS UUSI POSTAUS!

Zalando dress*

Topshop shoes

Gucci bag

photos: Metti Forssell, edit: me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Valaisin hankintoja uuteen taloon