Life is a beach

*Yhteistyössä Marks&Spencer

SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 4

Melkoinen määrä lomapäivityksiä tuli luettua viime viikonloppuna eri someista. Koulujen päättymisen ohella moni on aloittanut myös kesäloman päivätyöstään. Yrittäjäperheessä lomia ei tunneta, mutta toisaalta silloin voi lomailla “milloin haluaa”. Pieni rantalomakuume täällä on jo päällä, kun lähtöön on enää vain muutama päivä aikaa. Perjantaina otetaan tosiaan suunnaksi Italia ja tarkemmin sanottuna ensimmäisenä Gardajärvi.

Lomakuumeeseen sain pientä helpotusta jo etukäteen, kun pääsin fiilistelemään Marks&Spencerin ranta-asuvalikoimaa. Tässä kuussa tämä loppuvuoden kestävä juttusarja käsittelee siis uima-asuja. Itse olen vuosia ollut bikinityttö ja uimapuku on ollut täysin naurettava ajatus. Pari vuotta sitten pukeuduin huumorimielessä kokouikkariin omissa polttareissani, mutta tänä vuonna mieli on muuttunut täysin. Koko talven olen ihastellut kauppojen mainoksissa keimalevien mallien päällä upeita uimapukuja. Lopullisen sysäyksen tähän trendiin antoi eräät poolpartyt, joissa joka toisella oli kokouimapuku biksujen sijaan. Ne todellakin ovat uudet bikinit.

M&S:n valikoimaan tutustuessa bongasin heti tämän valkoisen pitsikaftaanin ja sen vierestä valkoisen uimapuvun. Jännityksellä sovitin uikkaria päälleni. Olin kuullut paljon hyvää ketjun alusvaatteista sekä uima-asuista, mutta tämä löi laudalta kaikki odotukseni. En näyttänytkään 12-vuotiaalta pojalta, vaan oikeasti ihan aikuiselta naiselta. Puku korostaa juuri oikeista kohdista. Malli sekä nerokas siksak-kuvio ovat juuri sitä, mitä naiset uimapuvulta haluavat. Viimeistelin kokonaisuuden kultaisilla koruilla ja paksupohjaisilla sandaaleilla. Hello beach life!

SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 8SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 5SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 00SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 7

Rantalomalle pakkaan mukaan:

 √ uimapuvun/bikinit (useammat jos pidempi reissu kyseessä)

√ kaftaanin tai muun vaatteen, johon kietoutua rantabaariin mennessä tai muuten vaan auringolta suojautumiseen

√ aurinkosuojan, tarpeeksi korkea sellainen

√ suojakertoimellisen huulivoiteen (itselleni välttämätön erään Thaimaa episodin jälkeen, auts!)

√ lukemista, sudokuja

√ päähineen

√ aurinkolasit

√ alustan, viltin tai pyyhkeen, tarpeeksi ison sellaisen

SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 3SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 1SI MODA MARKSNSPENCER JUNE 2015 10

uimapuku/swimsuit MARKS&SPENCER*
kaftaani/kaftan MARKS&SPENCER*
kaulakoru/necklace MARKS&SPENCER*
kengät/shoes MARKS&SPENCER*
aurinkolasit/sunnies RAY BAN
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Pauliina
    June 2, 2015

    Vau! Niin mielettömän upeita kuvia, että voi ihanuus! Kaisa olet UPEA! Uimapuku, kaftaani, kuvien värit, sinä, ihan mielettömiä. Suoraan katalogista, vautsi! Ihanaa lomaa ja kesää teille! ♡

  • Henrietta
    June 2, 2015

    Upea ranta-asu! Ja itsehän suuntaan myös kohti Gardajärveä, tosin lauantaina. 🙂

Previous
Lovely basics