Light pink bomber jacket

OLYMPUS DIGITAL CAMERA SI MODA ASU SEP2 2014 02OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki Weekday // t-paita H&M // kengät Dinsko // laukku COS // hattu 2hand

Olen nyt pari päivää puuhaillut vaatehuoneen parissa. Käynyt läpi vaatteitani ja yrittänyt karsia niitä reilulla kädellä. Kaikki, joihin en ole vuoden sisällä edes koskenut saavat lähteä. Osa menee varastoon “näitä vielä joskus haluan ehkä käyttää”-laatikkoon, mutta suurin osa päätyy kirpparille. Toivottavasti lähiaikoina saisin hommattua itselleni pöydän tai pääsisin mukaan blogikirppikselle. Syy miksi en halua kaikkia heittää samantien kirpparikasaan on se, että olen huomannut katuvani jälkeenpäin joidenkin myymieni vaatteiden kohtaloa. Trendit tuppaavat nousemaan uudestaan pinnalle aina muutamien vuosien välein ja joskus olen suorastaan riemastunut löytäessäni kaapistani jo valmiiksi ajan henkeen sopivan yksilön. Hyväkuntoiset ja potentiaaliset vaatteet saavat siis jäädä odottelemaan uudelleen käyttöönottoa. Minusta on kiva omistaa myös hieman erikoisempia vaatteita, vaikka nykyään melko yksinkertaisia ja ajattomia hankintoja teenkin.

Vaaleanpunainen bombertakki ei ole ehkä se ajattomin valinta, mutta uskoisin tykästyväni tähän aina uudelleen ja uudelleen. Hempeästä sävystä huolimatta se on yllättävän helppo yhdistää erilaisiin asuihin. Syksyn tullen haluan tuoda sen avulla hieman väriä ja pehmeyttä muuten tummiin kokonaisuuksiin. Plussaa kivasta materiaalista ja ruusukultaisen sävyisestä vetoketjusta, joka tekee takista hieman erikoisemman.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kesän 2014 asut
Light pink bomber jacket