Lighten up

SI MODA ASU MAR19 2015 3

En voi kylliksi hehkuttaa sitä, miten ihanalta vaaleat sävyt vaatteissa näyttävätkään aina niin mustaan painottuvan talven jälkeen. Tämä viime viikonlopun asu ei sitten pitänytkään mitään muuta sisällään. Harvemmin näkee minulla tällaista kokonaisuutta, jossa ei ole ainuttakaan mustaa vaatekappaletta tai edes mustia kenkiä tai laukkua. Aurinkolaseja ei nyt siis lasketa. Arka asuhan tämä on kuin mikä, mutta myös toisaalta niin nätti ja jollain tapaa herkullinen (?). Voin kertoa empiirisen tutkimukseni perusteella, että tämä ei myöskään ole se paras asu kuvata kaverille asukuvia. Varsinkaan, jos omistautuu työhön niin, että kyykkii keskellä ratikkaväylää. Jep, takin reuna ihan likainen ja pesulakeikka jo ennen kuin kevät on kunnolla alkanutkaan.

Nämä olivat muuten toiset laajiksella napatut asukuvat (ensimmäiset täällä). Näissä uskaltauduttiin kokeilemaan pystykuviakin ja ihan kivoiltahan nekin näyttää. Tosin olen edelleen enemmän rakastunut 50mm (ja 85mm) linsseillä kuvattuihin asuihin. Vielä ei siis laajis vienyt sydäntäni. Kokeilin kuvata sillä myös hieman rakennuksia ja sisustusta. Niihin se tuntui sopivan ehkä paremmin. Joskus täytyy kyllä päästä kokeilemaan laajista jossakin upeassa kaupunkikohteessa (Pariisi, Pariisi!!). Mutta niin summa summarum, en ainakaan vielä lähde laajista hankkimaan, mutta ehkä joskus, kun kamerakalustoni on muutoin kunnossa.

Nyt pakkaillaan tässä kamoja ja suunnataan pian viikonlopun viettoon Kotkaan. Parasta tässä on se, että nuorin siskoni lentää tänään Suomeen pienelle lomalle. Viimeksi nähtiin jouluna, joten ikävä on jo kova.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

ps. Jos teiltä meni ohi eilinen ihonhoitoon liittyvä postaus, niin käykäähän kurkkaamassa ja osallistumassa samalla arvontaan täällä.

SI MODA ASU MAR19 2015 2SI MODA ASU MAR19 2015 4SI MODA ASU MAR19 2015 1SI MODA ASU MAR19 2015 5

takki/jacket &OTHER STORIES
kengät/shoes MANGO
housut/pants ZARA
paita/top LINDEX*
aurinkolasit/sunnies RAY BAN
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Täydellinen balanssi