Liian tiukat

SI MODA ASU OCT25 2015 6

Pakko se on myöntää, että nämä housut ovat auttamatta liian tiukat. Yksi koko suurempi (tai jopa kaksi) olisi ollut se oikea. Tilasin (teko)nahkapintaiset housut kesällä alesta All Saintsilta ja edellisestä housutilauksesta muka viisastuneena otin pienimmän koon. Nettikauppa ja merkki oli täysin eri, mutta uskottelin itselleni, että kyllä se pienin mulle menee (edellisen tilauksen housut eivät nimittäin pysyneet jalassa). Olin jo vannonut etten koskaan enää tilaa housuja netistä, mutta nämä AS:n pöksyt näyttivät aivan täydellisiltä “nahkahousuilta”, joten en voinut olla tuntuvan alennuksen jälkeen tilaamatta.

SI MODA ASU OCT25 2015 2SI MODA ASU OCT25 2015 3SI MODA ASU OCT25 2015 4Housuissa on pari prosenttia elastaania ja ensi sovituksella sain ne survottua jalkaan melko kivuttomasti. Ajattelin, että niille käy kuten kaikille mustille pillilahkeisille housuilleni, ne venyvät ajan myötä yhden koon suuremmaksi. Mutta eivätpä venyneet tällä kertaa. Olen yrittänyt venyttää näitä tuloksetta. Kyykännyt, kävellyt askelkyykkyjä edes takaisin (:D), mutta eivät ne mokomat vaan veny!! Päällä ne eivät edes tunnu kovinkaan kireiltä, mutta näyttävät kyllä. Sauman kiertävät ja housuihin tulee hassuja poikittaisvetoja, kun lahkeet eivät pääse laskeutumaan kauniisti.SI MODA ASU OCT25 2015 7SI MODA ASU OCT25 2015 1

Miksi sitten olen yrittänyt venyttää epätoivoisesti näitä housuja? No kun ne ovat niin mahdottoman täydelliset muuten! Kuten nettikaupan kuvastakin jo näin, on niissä hyvin kaunis vahapintainen materiaali, kiva malli ja yksityiskohdat. Olisi pitänyt silloin heti yrittää vaihtaa kokoa, mutta nyt se on liian myöhäistä. Housut lentävät pesun kautta kirpparikasaan. Toivottavasti joku muu saa niistä hyvät housut itselleen.

Nämä kuvat jäävät siis viimeisiksi näiden housujen kanssa. Ainakin niihin irtosi kunnon hymy housujen menetyksestä huolimatta. Muutenkin näissä on ihanan aurinkoinen fiilis ja laajakulmaobjektiivi toi kuviin kivaa vaihtelua. Toivottavasti ensi viikolle saadaan taas nauttia upeista syyskeleistä.

ps. Tämän jälkeen lupaan, etten tilaa enää housuja netistä.SI MODA ASU OCT25 2015 5

shoes  NILSON
sweater BIKBOK*
pants & bag ALL SAINTS
photos: Sara Vanninen / edited by me
(*gifted)
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • K
    October 26, 2015

    Kannattaa tarkkailla French Connectionin nettisivuja 🙂 viime vuonna sielta loytyi alesta taydelliset “nahka”housut 50 eurolla missa oli korkeahko vyotaro ja just sopiva lahje! Ja joustavat oli myos! Uskosin, etta kyseessa on sellaset housut mitka saattavat tulla takaisinkin!

Previous
Tavoite talvelle