SI MODA ASU APR24 2015 4SI MODA ASU APR24 2015 1

Tässä yksi lempiyhdistelmäni viime viikoilta. Klassinen pellavapaita (nimenomaan pellavan värisenä) ja sen kaverina puuvillainen “marmori”huivi. Olin jo aikeissa myydä kyseisen huivin viime blogikirppiksellä, mutta onneksi en myynyt. Se on ollut ollut kaulassa lähes päivittäin! Kivaa vaihtelua sille iänikuiselle mustalle huiville. Vaikka en huivia aina asukuvissani pidäkään, niin silti sellaisen kiedon kyllä kaulaani vielä tähän aikaan vuodesta. En voisi kuvitellakaan vielä liikkuvani ulkona kaula paljaana. Siitä seuraisi takuuvarma vilustuminen. Hassua muuten miten minun on ehdottomasti saatava kaulalle lämmikettä, vaikka mittarissa olisi jo +10, mutta sukkia en ole pitänyt sitten lumien sulamisen. Paljailla nilkoilla (ja varpailla) on menty jo monta viikkoa. En vain jostain syystä palele jaloista niin herkästi, vaikka todellinen vilukissa olenkin.

Tänään olisi tarkoitus tehdä vielä se perinteinen perjatai-siivous ja käydä lenkillä. Sen lisäksi pitäisi vielä kuvailla muutamat kuvat. Onneksi valoa riittää jo pitkälle iltaan. Huomenna on sitten tiedossa Indiedaysin Blog Awardsit, joihon ajattelin osallistua, kun satun kerrankin olemaan paikalla. Palkintoja en omalle kohdalleni odottele, mutta ystävien näkemistä sitäkin enemmän. On aina yhtä ihanaa tavata kaikkia blogityttöjä livenä.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

SI MODA ASU APR24 2015 3SI MODA ASU APR24 2015 00SI MODA ASU APR24 2015 2SI MODA ASU APR24 2015 5SI MODA ASU APR24 2015 6

takki/jacket BIKBOK (*similar HERE)
paita/shirt GINA TRICOT (gifted) (*similar HERE)
kengät/shoes ZARA (*similar HERE)
laukku/bag COCCINELLE
housut/pants BIKBOK (*similar HERE)
 
kuvat/photos: Kira/Blond Rivets
 
* postaus sisältää mainoslinkkejä
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • m
  April 24, 2015

  Onpa huikean kaunis rakennus taustalla 🙂 Tosi kiva asu myös!

  • Kaisa
   April 26, 2015

   Kiitos 🙂 tää on kyllä hieno rakennus ja kivaa vaihtelua perus senaatintori yms. kuville.

Previous
Front button skirt – inspiration