@Linnanmäki – video

SI MODA LINNANMÄKI 2Olen jo pitkään ajatellut ottaa itseäni niskasta kiinni videoiden suhteen. Olisi kiva jakaa täällä blogin tyyliin sopivia videoita, mutta jotenkin sitä aina vain päätyy napsimaan yksittäisiä otoksia videopätkien suhteen. Editointitaitoni eivät ole mitkään kummoiset, joten kynnys siirtyä jo tutuksi tulleesta kuvankäsittelystä videoiden editontiin on aika suuri. Perfektionistinen luonteeni ei myöskään auta tässä asiassa yhtään.

Mutta jostain sitä on aloitettava ja todettava, että eiköhän sitä tässäkin pikku hiljaa kehitytä. Ensimmäinen askel oli tosiaan sopivien sisältöjen miettiminen ja niiden videopätkien kuvaaminen. Videolle puhuminen ei ehkä ole ihan omin juttu minulle, joten lähdin ainakin näin alkuun kehittelemään ideoita videoihin, joissa puhe ei ole pääroolissa. “Follow me around”-tyyliset videot ovat olleet aina mieleeni, joten päätin aloittaa niistä. Ne sopivat niin lifestyle kuin matka-aiheisten videoidenkin pohjaksi. Näiden lisäksi haaveilen erilaisista tutorial-videoista, mutta katsotaan mihin  rahkeet ja innostus riittää.

SI MODA LINNANMÄKITämän ensimmäisen videon myötä pääsette mukaan heinäkuussa toteutetulle lintsireissullemme. Mini oli aivan haltioissaan koko päivän ja se kyllä välittyy videon muodossa sinne teillekin. Karusellista, Vekkula talosta ja hattarasta puhuttiin monta viikkoa tämän jälkeen. Idea videon tekoon syntyi vähän ekstemporee juuri ennen Lintsille lähtöä, mutta ihan mukava paketti tästä tuli siitäkin huolimatta. Mietteitä videoista (yleisesti) ja parannusehdoituksia tähän ensimmäiseen saa ehdottomasti jakaa kommenttiboksin puolella 🙂

Ainiin ja muistakaa laittaa videon laatu HD-tasolle.

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • tinka
    August 8, 2016

    Kiva video! Näitä lisää. Ihan sama mitä -puhetta tai tällainen nopeatempoinen musiikin kera, mikä vain tuntuu itsestäsi hyvältä. Tosin kyllä puhuminen videolla toisi sua vähän lähemmäs meitä lukijoita. Saisi äänen näille blogin kuville 🙂 Tämä tyyli tässä videossa jää vähän etäisemmäksi. Mutta ymmärrän sikäli jos et halua tuoda minin kasvoja julkisuuteen..

  • Jeni
    August 8, 2016

    Ihana video!! Teidän tytär on niin söpö. Haaveilen että meidänkin mini antaisi laittaa välillä hiuksiinsa kampauksia, mutta ei.. ehkä vielä joskus! 🙂

Previous
Pellavan paluu