OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA HATUT1

Reilun viikon takainen blogikirppis oli meille bloggaajille samanaikaisesti kätevä tapa saada tavaroita kiertoon kuin myös erittäin petollinen tapa löytää jotain uutta ja ihanaa itselleen. Siihenhän ne alkuvalmistelut siellä kuluivatkin, toisten bloggaajien pöytien tutkiskeluun. Natan ja Jarskin komea kokoelma hattuja, Vanseja ja farkkua houkuttelivat myös minua. Kengänkokoni oli auttamatta liian pieni ja pohdin josko hatutkaan istuisivat. Nata kiikutti minulle ensin tuon mustan hatun ja sanoi sen olevan hyvä tämmöiselle minipäälle. Oikeassahan hän oli. Soviteltuani sitä aikani päätin ostaa sen, mutta katselin vielä mitä muita hattuja heiltä löytyi (niitä oli aiiikas paljon). Katselin yhtä kipparimallista hattua, mutta jouduin taas kerran toteamaan koon liian suureksi. Olen vastaavanlaisia kokeillut useammankin kerran ja aina joutunut pettymään. Tällä kertaa Nata vetäisi kuitenkin toisen ässän hihasta ja ilmoitti omistavansa myös toisen minipäisten hatun. Ja kuinka ollakaan, tämä kipparimallinen hattu istui päähän täydellisesti. Ensin arkailin tummanviolettia sävyä, mutta eihän kaiken tarvitse olla mustaa, eihän?

Nyt minulla on kaksi juuri eikä melkein sopivaa hattua. Näätte niitä varmasti tulevissa asuissa ja voitte sitten vapaasti arvostella miten ne hatut todellisuudessa istuvat päähäni. Varsinkin tuo uusi kipparimalli vähän jännittää, kun ehdin jo kehumaan täällä miten minulle sopii useimmat hattumallit 😀 noh pian nähdään puhuinko itseni pussiin vai en.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • millamainen
    April 3, 2013

    Ihania hattuja! Mäkin kaipaisin ehkä kokoelmaani jotain tuollaista kipparilakin tyyppistä… Mistäköhän löytäisin omani?! :/

Previous
DELPOZO – uusi tuttavuus
Lisää hattuja