Lisää mittaa raitahameella

Lupasin teille inspiraatiopostauksen yhteydessä raitamix-asua, mutta vaatekaappia läpi käydessä totesin, että raitavaatteistani ei oikein saa koottua järkevää yhdistelmää. Pelkkää kuvaa varten en tietenkään lähtenyt uusia vaatteita ostamaan, vaan tein kompromissin kuvaamalla asun, johon kuului vain yksi raidallinen osa. Tosin tämä kuvissa näkyvä hame on yksinkin aika näyttävä ja sen puolesta sopi kyllä teemaan hienosti sellaisenaan. Raitahameen yhdistäminen raidalliseen yläosaan olisi voinut olla jopa liian villi veto, ainakin minulle. Omaan tyyliini sopii paremmin tämä malttisempi yhdistelmä mustan poolon kanssa.

Raitakuosit ovat kyllä veikeitä siinäkin suhteessa, että niillä saa luotua mielettömiä illuusioita vartaloon. Esimerkiksi pystyraidoilla saa kivasti lisäsenttejä ja vinoilla raidoilla voi puolestaan tuoda vartalon muodot paremmin esille. Tämä hame päällä minäkin näytän miltei 170 senttiseltä vaikka oikeasti mittaa löytyy hädintuskin se satakuusikymmentä. Epäsymmetrinen helma ja pystyhalkiot korostavat tätä illuusiota entisestään.

Kuvia on tällä kertaa tuhat kappaletta, kun en vain yksinkertaisesti osannut karsia. Meidän Kotkan toimiston rappukäytävä mustavalkoisine kaiteineen oli ihan täydellinen kuvauspaikka tälle raita-asulle vai mitä?

Gina Tricot skirt

Rosamunde knit

Mango boots

Lindex earrings

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Klaara
  February 12, 2018

  Voi miten sievä asu . Tuo hame täytyy tilata. Onko sinulla mitä kokoa jos saa udella? onko isoa vai pientä kokoa?
  Niin ei ihan summassa tarvisi tilata 🙂

  • Kaisa
   February 12, 2018

   Mulla on 36, joka on neuleen kanssa just sopiva, mutta ohuemman paidan kanssa olisi 34 oikea koko. Normaalisti mulla on 34/xs joten sanoisin, että tää on jopa vähän normaalia pienempää, koska harvoin mulla 36 kokoiset hameet ylhäällä pysyy ellei kyseessä ole kuminauhallinen vyötärö 🙂 En tiedä oliko tästä mitään apua, mutta jos olet kahden koon väliltä, niin tilaisin isomman 🙂

Previous
Viimeinen viikonloppu parikymppisenä