To do-listalla juuri nyt…

Kaiken maailman asioiden päivittäminen aina blogin info-sivusta, portfolioon, mediakorttiin ja ulkoasuun. Ajattelin laittaa kaikki tällaiset asiat tässä alkuvuodesta kerralla kuntoon.

Parvihuoneen siivous. Muuttaessamme tähän väliaikaiseen asuntoon tein parvihuoneesta työhuoneeni, mutta tällä hetkellä se on ihan vaan varastona ja TODELLA sotkuisena sellaisena. Pakko käyttää yksi päivä tämän siivoamiseen.

Useammankin taloprojektiin liittyvän asian luukkoon lyöminen. Näistä kirjoittelen lisää ensi viikolla taloblogin puolella.

Etsiä jotain kivaa luettavaa tuleville reissuille. Ensi viikolla olisi luvassa hiihtoloma Tahkolla ja muutaman viikon päästä lähdetään etelän lämpöön minun kolmekymppisreissulle. Haluaisin pitkästä aikaa lukea jotain. Olisiko teillä antaa kirjasuosituksia? Olen kirjojen suhteen aika kaikkiruokainen.

Edelliseen viitaten minun pitäisi käydä sekä omat että minin kesävaatteet läpi. Ainakin toinen meistä tarvitsee päivitystä kesäkamppeiden osalta ja se täytyy hoitaa tässä ennen reissua. Muutamat kivat kesäisemmät lastenvaatteet bongasin onneksi jo alesta.

Kirppiskamojen lajittelu ja myyntiin laittaminen. Tämä asia on roikkunut niin pitkään to do-listalla että ihan hirvittää. Haluaisin kovasti saada käyttämättöminä lojuvat vaatteet ja asusteet kiertoon, mutta kirppiksen valinta tai myymistapa mietityttää. Löytyisikö teiltä ideoita tähän? Varaisinko kirppispöydän? Lataisinko ne kirppissovellukseen myyntiin? IG-kirppistili?

Listasta päätellen täällä on perinteinen alkuvuoden raivausvimma päällä. Mitenkäs siellä? Iskeekö teille aina alkuvuodesta pakonomainen tarve järjestellä asioita uudelleen?

H&M dress (similar here on sale!)

Lindex jeans (similar here)

RAID shoes

Syster P necklace

photos: Sara Vanninen, edit: me

*postaus sisältää mainoslinkkejä

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Oona
  February 19, 2018

  Ig-kirppis ehdottomasti!

 • Kata / Love Katariina
  February 19, 2018

  Mulla ei niinkään alkuvuosi iske sitä “raivausvimmaa” vaan enemmänkin nää valoisat päivät. Kun on ollut niin pitkään pimeetä niin heti kun alkaa olemaan monta aurinkoista päivää putkeen niin saan niistä niin paljon virtaa että yhtäkkiä käynnistyy miljoona projektia 😀 Nytkin heräs taas se hirvee draivi aloittaa uusia projekteja ja pistää kaikki kerralla kuntoon. =)

  • Kaisa
   February 19, 2018

   Hei toi on muuten ihan totta! Tällä valollakin on varmasti osuutta asiaan 🙂 Sitä tuntee itsensä yhtäkkiä niin paljon energisemmäksi 😀

 • Marika
  February 19, 2018

  Itsellä alkava vuosi ja valoisammat päivät aiheuttaa aina ison sisustusvimman. Nyt tosin muutosta ihan uuteen asuntoon on alle vuosi, joten tänä vuonna pitää varmaan tyytyä suursiivoukseen ja vaikka vaatehuoneen järjestelyyn 😀 Kiva siis seurata teidän taloprojektia!

  • Kaisa
   February 19, 2018

   Se valo se taitaa olla kyllä joka tämän vimman saa aikaiseksi 🙂 Mä yritän saada kaiken käytyä läpi ennen muuttoa, että uuteen kotiin ei sitten ylimääräistä tavaraa vietäisi. Ainakin hyvä startti sillä tänään sain vihdoin aloitettua tuota parvihuoneen siivousta, joka on odottanut toimeen ryhtymistä jo monta kuukautta. Pitää näköjään jatkossakin kirjata kaikki ylös tänne niin johan alkaa tapahtumaan 😀 Ei enää kehtaa olla siivoamatta!

Previous
Tyylikästä kerrospukeutumista ja perjantaifiilis