Little diy problem

Pikainen tuunaukseen liittyvä pohdinta. Törmäsin helmillä/strasseilla koristeltuihin hihoihin hennesillä ja tykästyin. Jollain tavalla tykkään myös omasta toteutuksestani, mutta olisikohan neuleen pitänyt olla vähän “ronskimpi”  tai helmien erilaisia? Hmm. Olen tehnyt vasta yhden hihan valmiiksi. Kysymys kuuluukin; tehdäkö toinenkin vai purkaa kaikki?

EDIT: purkasin jo 😀 tuli uusi parempi idea!

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • milla
  September 2, 2012

  Pidä ja itse lisäisin pienempiä vielä korkeammalle, sillain kokoajan vähenevästi? Ehkä 😀

  Hyvä kuitenkin jo noin!

 • Paula
  September 2, 2012

  kyllä toi on jo noinki kiva :)! mut voihan sinne korkeammalle just lisätä vielä vähän.

 • porsas
  September 2, 2012

  Kivalta näyttää noinkin! Mut h&m:n versio on ehkä rokimpi, kun taas sun on enemmän kaunis ja tyttömäinen. Saattasin ehkä sinuna lisätä jotain tummempaa ja ronskimpaa helmeä vielä sekaan (tai ehkä kullan, messingin tjsp. värinen vois tuoda vähän särmää? ehkä jopa muutama niitti helmien seassa), vaikka hyvä toi on kyllä noinkin että en tiedä maksaako vaivaa 🙂

 • AnsQhei
  September 2, 2012

  Mä oon ajatellu tehdä saman housujen lahkeille, mutta miksei noinkin! Mun ompelutaidoilla kiinnitetyt helmet ei kyllä varmaan pysyis hihoissa, mut lahkeissa vois jopa pysyäkin 🙂 Mistä ostat noita timantteja?

 • Essie
  September 2, 2012

  Moi! Ihana tuunaus, mut rokimpi vois olla makeempi 🙂

  Sähän taidat opiskella vestonomiksi/oot jo valmistunut? Harkitsen itte lähtöö ulkomaille muotialaa opiskelemaan, mutta todellisuus onki karumpi ja nyt vasta iskee kunnolla että joutuis tosissaan jättää kaiken täällä nii alkaa vähän mietityttää olisko Suomessa vaihtoehtoja… Eli millasta se koulu sitte oikeestaan on ja mitä vestonomi OIKEESTI tekee? Millasii työmahiksia ammatilla on ja miten luulet et täällä työllistyis? Ja jos tiedät muita hyviä muotialan opinahjoja niin kerro ihmeessä! Oon yrittänyt ettiä netistä tietoja tosta vestonomin toimenkuvasta mut aika ympäripyöreitä selityksiä.

  Anteeks hirvee pommitus ja kiitos etukäteen !:)

Previous
Sept 1st
Little diy problem