Little Joe

SI MODA LITTLE JOE 2015 4

Joku ehtikin teistä jo kysellä kotiblogin puolella missä tällä hetkellä asumme, jos kerran uusi talomme ei ole vielä asumiskelpoinen. Päädyimme asumaan vuokrakolmioon, jota hieman freesasimme ennen muuttoa. Pintaremontin teko kuitenkin “yllättäen” venyi ja virallisesti muutamme sisään vasta tänään. Nämä pari viikkoa olemme yöpyneet vanhemmillamme ja nyt viimeistään alkaa kyllä olla hermot kireänä kaikilla osapuolilla. Eilisen ja tämänpäiväisen suursiivouksen ansiosta pääsemme onneksi vihdoin pois muiden tieltä! (Kiitos kärsivällisyydestä äiti).

SI MODA LITTLE JOE 2015 1SI MODA LITTLE JOE 2015 5SI MODA LITTLE JOE 2015 3SI MODA LITTLE JOE 2015 8

Uutta materiaali blogiin en ole tässä sirkuksen keskellä ehtinyt kuvaamaan, mutta onneksi ennakoin tilanteen ja arkisto suorastaan pursuaa matskua. Tässä ensimmäisenä pieni ruokavinkki Tampereelta. En kovinkaan hyvin tunne kyseistä kaupunkia ja Blockfesteilläkin liikkuminen rajoittui tasan tarkkaan festarialueen ja hotellin välille. Siinä matkalta löytyi kuitenkin tämä paatti, jossa kävimme toisena päivänä lounaalla. Laivoja rakastavana nautin suunnattomasti yläkannella nautitusta ateriasta (okei täydellisellä kelillä saattoi myös olla pieni vaikutus tähän).

Osa tytöistä oli käynyt täällä aikaisemminkin ja niiden kokemusten perusteella paikan valitsimme. Ensikertalaisena en joutunut pettymään, vaan oma vuohenjuustosalaattini oli todella hyvää. Olin tosin niin nälkäinen, että siihen ehtinyt kunnolla keskittymään ja unohdin ottaa kuvankin. Monet seurueesta valitsivat listalta pitsaa, joka ilmeisesti on paikan tilatuin ruoka. Itsehän en pitsaa yleensä syö, mutta tällä kertaa maistoin Jannilta palan. Ja kuulkaas jopa minusta se oli ihan maukasta! Ellei Veronassa maistamaani pitsaa lasketa, niin tässä on mahdollisesti yksi parhaista pitsoista ikinä.

En tiedä onko kyseinen ravintola enää auki, mutta ainakin ensi kesänä suosittelen tätä paikkaa lämmöllä kaikille Tampereelle suuntaaville. Talvisin laivaravintola on luonnollisesti suljettu.

SI MODA LITTLE JOE 2015 7SI MODA LITTLE JOE 2015 2SI MODA LITTLE JOE 2015 6

Little Joe
Ratinan rantatie 1
33100 Tampere
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
All day everyday