Lohi-munakasrulla

SI MODA RUOKA MUNAKASRULLA SI MODA RUOKA MUNAKASRULLA SI MODA RUOKA MUNAKASRULLA SI MODA RUOKA MUNAKASRULLA

Viime viikolla tuli tosiaan tehtyä yhtä sun toista ruokaa savulohesta. Viimeiset rippeet käytin munakasrullaan. Resepti tulee tässä:

Munakas:

6 dl maitoa / 6 munaa / 1dl vehnäjauhoja / 1tl suolaa

Riko munat kulhoon ja vatkaa kevyesti rakenne rikki. Lisää maito, vehnäjauhot ja suola samalla sekoittaen. Kaada leivinpapereilla vuoratulle uunipellille (kannattaa käyttää hieman syvempää peltiä) ja paista 200°C n. 20-30 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea. Lopputulos muistuttaa hieman pannukakkua. Anna jäähtyä ennen täytteen levittämistä.

Täyte: 

savulohta / 200g yrttituorejuustoa / 50g kermaviiliä / ruohosipulia / (1 keitetty kanamuna tai raejuustoa 50-100g)

Notkista tuorejuusto kermaviilillä (tai jollakin vastaavalla). Lisää paloiteltu savulohi ja silputtu ruohosipuli. Jos haluat lisää proteiinia annokseen lisää vielä yksi keitetty muna tai raejuustoa. Voit myös korvata tuorejuuston halutessasi maustetulla raejuustolla. Levitä täyte munakkaan päälle ja rullaa kääretortun tapaan. Leikkaa sopiviksi paloiksi. Halutessasi voit koristella rullan ennen leikkaamista samaan tapaan kuin voileipäkakun, jolloin tätä voi tarjota vaikka illanistujaisissa!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Korkojen kera