Loivat laineet – tutorial

SI MODA HAIR TUTORIAL 2015 1

Lupaamani loivien laineiden ohje on täällä!

Tarvitaan harja, klipsi, paksu (!) pyörökiharrin, lämpösuojaa, hiusöljyä, kuivashampoota ja hiuslakkaa. Minulla lähtötilanteessa edellisenä päivänä pestyt hiukset, joiden latvat olen (n. 5 cm matkalta) suoristanut. Jos sinäkin omistat kihartuvat latvat, suosittelen suoristamaan ne ennen aloitusta.

SI MODA HAIR TUTORIAL 2015 5

Ensimmäisenä purnukoista käyttöön suoristus&muotoilusuihke eli lämpösuoja. Minulla on ollut nyt jonkin aikaa käytössä tämä Biozellin* oma ja olen tykännyt siitä, kuten monista muistakin heidän tuotteistaan. Tätä pari suihkautusta ympäri hiusta.

SI MODA HAIR TUTORIAL 2015 06

Sitten seuraa neljä hyvin yksinkertaista työvaihetaa.

1. Harjaa hiukset ja klipsaa vähintään puolet niistä ylös.

2. Aloita kihartaminen alakerroksesta. Osioiden paksuus voi vaihdella, mutta älä valitse älyttömän ohuita saati paksuja osioita.

3. Kiharra koko pää vaihdellen välillä kihartamissuuntaa. Näin lopputuloksesta tulee eläväisempi.

4. Harjaa lopuksi kiharat kevyesti auki.

SI MODA HAIR TUTORIAL 2015 4

Seuraavaksi painelen laineita kevyesti tilkalla Balmainin* hiusöljyä. Öljy tekee kampauksesta pehmeän ja kiiltävän näköisen. Kuten todettua omat hiukseni ovat hyvin kuivat ja karheat, joten tätä tavaraa uppoaisi vaikka kuinka paljon ilman, että lopputulos olisi rasvaisen näköinen. Tässä kannattaa kuitenkin tunnustella omaa hiustyyppiään. Myös esimerkiksi Marocconoilin kiiltosuihke sopii oivasti. Se tuo nimensä mukaisesti kiiltoa lopputulokseen.

SI MODA HAIR TUTORIAL 2015 3

Viimeisen silauksen teen kuivashampoolla ja hiuslakalla. Kuivashampoota suihkutan hieman päällimmäisten kerrosten alle tyveen ja pyöhennän kevyesti, jotta hiuksista tulee kuohkeat. Hiuslakkaa laitan maltillisesti, sen verran, että kampauksesta tulee kestävä ja lyhyet irtohiukset (joita minulla riittää) siloittuvat nätisti. Kampaus ei saa olla liian jäykkä, joten maltillisesti sen lakan kanssa! Joskus olen vielä harjannut tässä kohtaa uudemman kerran ja lisänyt aavistuksen lakkaa, juurikin välttääkseni liian jäykän fiiliksen.

SI MODA HAIR TUTORIAL 2015 2

Lainekampaus säilyy suht hyvänä pari kolme päivää. Joskus kiharran etuosioita aamulla lisää, mutta tämä saa suosiolla hieman “väljähtyä” matkalla, koska kiharoiden ei kuulu olla skarpit. Ryhtiä saa sitten lisää heittämällä vaikka jakauksen toiselle puolelle. Paremman kuvan lopputuloksesta löydät muuten tästä edellisestä postauksesta!

(*tuotteet saatu)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Jassikka
  April 26, 2015

  Mistä olet löytänyt paksun pyörökihartimen? Kaikkialla, ainakin peruskaupoissa, myydään vaan puikkokihartimia ja lopputulos on silloin korkkiruuvikihara. Olen myös nähnyt vain paksuja pyörökihartimia joissa on se klipsi ja haluaisin ilman.. Onko vinkkejä mistä saa 🙂

  • Kaisa
   April 26, 2015

   Oon aikoinaan ostanut tän jostain Tikkurilan Anttilan loppuunmyynnistä 😀 ja tässä tosiaan on se klipsi. Paksuja klipsittömiä ei kyllä valitettavasti ole tullut vastaan :/ en osaa yhtään sanoa valmistetaanko sellaisia edes?

Previous
Loivat laineet