Loivat laineet

SI MODA HAIR 1

En koe olevani mikään erityisen taitava hiustenlaittaja. Teen yleensä vain välttämättömät toimenpiteet, jotta hiukset olisivat edes jotenkin ojennuksessa ja sopivan siistit kotoa poistumiseen. Föönaamisestakin luovuin pari vuotta sitten, kun muutenkin kuivat hiukseni kuivuivat entisestään. Omistan hyvin karhean ja kuivan hiuslaadun, joten pyrin käyttämään suhteellisen vähän lämpölaitteita ja suosin kosteuttavia tuotteita. Noin kerran viikossa käytän kuitenkin paksua pyörörautaa, jolla luon arkikiharani. Eli tämän kuvissakin näkyvän letkeän lainekampauksen. Olen viime aikoina saanut siitä kyselyjä tutuilta ja ajattelin, että voisin yrittää toteuttaa tästä suhteellisen helposta kampauksesta tutorialin. Tänään sitten ryhdyin hommiin minin nukahdettua päiväunille. Sain kuvat purkkiin juuri passelilla hetkellä, mutta niiden muokkaaminen jäi nyt iltaan.

Palataan siis aamulla tutorialin kanssa!

SI MODA HAIR 2

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • AjN
  February 19, 2015

  Pidän tyylistäsi valtavasti! Asuissasi on aina kivalla tavalla “sinunlaistasi” fiilistä, mutta silti tuoreita ja yllättäviäkin yksityiskohtia ja ideoita. Hiuksesi näyttävät kauniilta sekä suorina että laineilla, mutta oih, mikä on tuo IHANA neuletakki?! Ihana tyyli taas jälleen.

  • Kaisa
   February 19, 2015

   <3 Kiitos! Neuletakki on valitettavasti kirpparilöytö vuosien takaa. On kyllä ollut jokaisen euron (tarkalleen niiden kahden) arvoinen 🙂

Previous
Everyday random