Lomalaisen kuulumiset

Voihan lomafiilis!

En voi ihan suoraan sanoa, että voihan loma, mutta lomafiilis kylläkin. Täysin tyhjäntoimittajana en nimittäin ole ollut edellistä viittä päivää, mutta fiilis on ollut sen mukainen. Läppäri on pysynyt kiinni pitkälti koko ajan ja sähköposteihin olen vastannut lähinnä puhelimella. Blogin tai somen päivittämisestä en ole kokenut paineita, mutta eilen tuli kyllä ekaa kertaa semmoinen olo, että tekisi mieli kirjoittaa tänne jotakin. Kai se kertoo siitä, että blogista on aika vaikea laskea irti vaikka välillä mieli tekisikin hetkeksi? Ja nyt puhun lähinnä siinä positiivisessa mielessä. Kun työ on mielekästä, niin siitä on vaikea irtautua edes lyhyen loman ajaksi.

Nyt on kuitenkin se sauma hieman levätä ja ladata akkuja syksyä varten, joten mielelläni sen teen. Akkujen lataaminen on tähän mennessä tarkoittanut täällä pitkään nukkumista, rauhallisia aamupaloja, ulkoilua, pihahommia, auringosta nauttimista ja jäätelön syömistä. Loppuviikoksi on luvattu myös kaunista keliä, joten täytyy pyrkiä olemaan mahdollisimman paljon ulkona. Meillä on myös suunnitelmissa maalata talo ulkopuolelta. Siitä ja vihdoin edistyneistä laatoitushommista on pian tulossa postausta taloblogin puolelle.

Viikonlopun jälkeen maanantaina suuntaan sitten Helsinkiin, todennäköisesti ihan yksinäni ja vietän päivän siellä. Mitään sen kummempia työasioita muutamien juoksevien hommien lisäksi ei ole luvassa, vaan ajattelin lähinnä ottaa tuon päivän itselleni ja nauttia. Käydä kampaanjalla, istua kahvilassa ja ehkä (ikkuna)shoppailla vähän. Minusta on välillä ihanaa olla ihan vaan yksin, mutta nykyisin se yksin oleminen on monesti töiden tekemistä tai treenamista. Nyt on sauma tehdä yksin muutakin, joten taidan ottaa siitä ilon irti.

Mango top & sunnies

Converse shoes

Lindex skirt (Janni’s)

photos: Janni Ehari, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Heinäkuun suunnitelmat