OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen ollut viimeiset pari viikkoa lomalla. Tai siis pitänyt lomaa blogista. Ensin tuli kylään sellaiset hellelukemat, joita emme yksinkertaisesti sietäneet Helsingin asunnossamme. Pakenimme vauvan kanssa viileämmille vesille vanhempieni luo. Yritimme toissapäivänä palata kotiin, mutta evakossa ollaan taas.

Helteiden lisäksi kylään saapui vauvarokko, joko veti viimeisetkin mehut pois pienestä. Sen jälkeen vedettiin myös mehut pois äidistä, joka kuunteli kitinää pitkin öitä. Kun rokosta päästiin huomasimme, että ensimmäinen hammas on puhkeamaisillaan. Iloinen ja ihana asia, mutta toi mukanaan lisää kitinää. Onneksi kitinä laantui viikonlopuksi sen verran, että uskalsin lähteä tyttöjen kanssa jo kauan sitten lukkoon lyödylle reissulle Tampereelle. Sieltä kotiuduttuani pakkasin siis uudelleen tavarat ja lähdimme tytön kanssa evakkoon.

En ole koskaan valittanut kuumuudesta enkä valita nytkään, sillä minusta se on ihanaa! Nyt toivoisin vain voivani olla kotona. Reissukassit ottaa päähän ja jatkuva ravaaminen ottaa päähän. Helteestä pidän silti yhä. Harmi vain, että tyttö on sen verran pieni, ettei hänen kanssaan vielä voi viettää aurinkoisia päiviä rannalla uiden.

“Lomalta” palaan niin pian kuin mahdollista!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Operaatio hiustenkasvatus
“Lomalla”