SI MODA MATKAILU LONTOOTänne siis päädyttiin, minä ja siskot. Tiedossa pari päivää aivan totaalista aivot narikkaan toimintaa tyttöjen kesken. Käytiin äsken katsomassa muutamia nähtävyyksiä iltavalaistuksessa ja syömässä mahamme täyteen. Ostettiin vielä jälkkärit mukaan hotellille. Tämä yllätysloma on itse asiassa nuorimman siskoni syntymäpäivälahja. Ei meillä normaalisti näin erikoisia lahjoja ole, mutta muutaman päivän päässä häämöttävää täysi-ikäisyyttä haluttiin juhlia vähän erikoisemmalla tavalla.

Tämä on eka kertani Lontoossa ja tuntuu, että nähtävää olisi vaikka kuinka paljon. Kaikkea ei ehdi muutamassa päivässä, mutta onko teillä jotain spesiaaleja Lontoo vinkkejä heittää tähän väliin? Ravintoloita yms?

XOXO
signature

What do you think?

13 Comments
 • A
  February 18, 2013

  Camden Town on mun ehdoton lempparipaikka Lontoossa! Ja siellä sitten ne monet monet ruokakojut mistä saa vaikka minkälaista herkkua.

 • Saana
  February 18, 2013

  Jos thaimaalaisesta ruuasta tykkää niin Thai tho ravintola on ihan ykkönen! Ravintola sijaitsee piccadilly circucsen vieressä! Olen itse käynyt ravintolassa 4 kertaa (kahdella eri matkalla) ja siellä oli ehdottomasti parasta thaimaalaista ruokaa, mitä oon ikinä syönyt! =) Tässä vielä linkki niiden kotisivuille: http://www.thaitho.co.uk/

 • nelskuu
  February 18, 2013

  siis ootteko nytt sielä lontoossa vai miten ? 😀

 • Irina
  February 18, 2013

  Carnaby Street on ihan ok shoppailu mesta (ihan Regent Streetin/Oxford Streetin hoodeilla), mut parasta siellä on sisäpiha nimeltä Kingly Court ja ylimmässä kerroksessa sijaitseva Camellia’s Tea House, lemppari tee mesta koko kaupungissa 🙂 Sieltä saa n4-5 punnalla pannullisen teetä mistä riittää kahdelle tai kolmelle tai jopa neljälle teetä.

  Samoin pubit on tässä kaupungissa tosi kivoja, ruokaa saa yleensä 5-9 punnalla (hirveen paljoo enempää ei kannata maksaa) ja ne on ihan vaan kahvitteluunkin tosi mainioita, ei vaan kaljan kittaamis tarkotukseen.

  Keksishän tässä varmaan vaikka mitä muuta sanottavaa, mutta monien kaupunkien parhaat puolet saa esiin ihan vaan ite tutkimalla. Hyvää reissua! 🙂

 • m
  February 18, 2013

  phantom of the opera musikaali! en ole edes musikaalien ystävä, mutta meni ykköseksi ainakin itelläni se kokemuksena lontoosta! oli vaan aivan uskomattoman hyvä se musiikki ja kaikki livenä. ei edes shoppailu vetänyt sille vertoja tai kuningattaren linna.

  • Casey
   February 18, 2013

   🙂 musikaaleista oonkin kuullut pelkkää hyvää, harmi että taitaa tällä kertaa kyllä jäädä välistä!

 • Raakel
  February 18, 2013

  Tammikuussa olin. Leijonakuningasmusikaali mieletön!! Enkä ajatellut olevani musikaali-ihmisiä…

  Primrose stetillä oli spitalfieldsin market joka päivä. Se oli kiva!

  Ruuista wagamama oli ihana! Löytyy mm. Harrodsin vierestä.

 • S
  February 19, 2013

  Hei, lähden huomenna Lontooseen!! 😀 Olis kiva tietää minkälainen ilma siellä on, onko lunta?

  • Casey
   February 19, 2013

   Ei ole lunta 🙂 tänään +10 ja aurinkoa. Aamuisin ja iltaisin vähän viileä mutta nahkatakilla ja lämpimällä paidalla olen pärjännyt hyvin!

 • jenni :-)
  February 20, 2013

  Camdenissa pitää käydä ehdottomasti ja Piccadellyn suunnalta löytyy parhaimmat ravintolat – yökerhot on vähän turistirysiä, mutta porukkaa löytyy – hinnat myös korkeet:-) pubeihin ei välttämättä kannata mennä syömään niissä pahimmissa turistirysissä vaan koittakaa hakeutuu vähän sivummalle. pubiruoka on nimittäin aivan mahtavaa täällä!

  hyde parkis on kans kiva tällä säällä mennä picnicille rankan shoppailureissun jälkeen ja ostaa kaupasta viinilasilliset. muista camdenis ostaes heittää hinta alle puolella alaspäi jotta saat puoleen hintaa haluamas tuotteen:-) ja tosiaan carnaby streetille kantsii myös mennä – löytyy monkit, cheap mondayt, converse liike ym.

  lista voisi vaan jatkua ja jatkua, mutta pelkästään camdeniin menee kokonainen päivä nopeasti tsekattuna haha. pitäkää hauskaa!

  xx, Carpe fucking Diem

Previous
Balloons
London baby!