Long white trench coat

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki/coat BIKBOK // college/sweater GINA TRICOT* // hame/skirt 2HAND // kengät/shoes TAMARIS* // laukku/bag COS

(*saatu/gifted)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajattelin kirjoitella tähän alkuun hieman kuulumisia. Eilen tultiin tytön kanssa pitkästä aikaa Kotkaan vanhempieni luo ja tänään sain niin ikään pitkästä aikaa nukkua hieman pidempään aamulla, kun äiti otti seitsemän aikoihin ylös ponnahtaneen minityypin hoiviinsa. Uni on muuten melkoisen tärkeä asia. Sen on huomannut erityisen hyvin tässä 10 kuukauden aikana. Unta tarvitsen edelleen yhtä paljon kuin ennenkin, mutta vähemmälläkin pärjää. Pari päivää menee helposti muutamien tuntien unilla, mutta sen jälkeen unenpuute alkaa näkyä päiväaskareissa. Ne hidastuvat ja asioita unohtuu. Unenpuute näkyy toki myös ulospäin silmäpussien muodossa. Ei kiva. Onneksi (ja nyt sormet ristiin) mini on nukkunut tähän saakka suhteellisen hyvin. Huonoja hetkiä on toki ollut, mutta ei mitään järjetöntä valvomista.

Nyt, kun yläkerrassamme on vihdoin kaide paikoillaan, saimme lastenhuoneen kunnolla käyttöön. Sehän tarkoitti sitä, että mini siirtyi kertaheitolla omaan huoneeseen nukkumaan. Viikon jälkeen huomaan tämän olleen ehdottomasti paras ratkaisu vähään aikaan. Tytön yöunet ovat rauhoittuneet entisestään ja eräänä aamuna ihan säpsähdin, kun vasta seitsemän jälkeen kuului ensimmäiset äänet hänen huoneesta. Siellä tyttö istuskeli iloisena pinnasängyn pohjalla pehmoleluja halaillen. Siitä seurannut päiväkin taisi olla yksi parhaimmista. Ei kiukuttelua ja ruoka maistui. Iloinen, hyvin nukkuva ja syövä lapsi = onnellinen äiti. Näitä lisää kiitos! 

Kuvituksena asua kuluneelta viikolta, kun saimme hetkellisesti nauttia hieman lämpöisemmistä keleistä. Kuvaajana toimi ystäväni Tiia, joka on vasta muuttamassa Helsinkiin. Tämä taisi olla ehkä toinen kerta, kun nakitan hänet kameran taakse, mutta ei varmasti viimeinen. Näiden jälkeen ilmoitin hänelle, että hovikuvaajan paikka on avoin, jos kiinnostaa. Sen verran hyvää työtä hän teki ja mikä parasta, näiden ottaminen oli erityisen hauskaa. Kiitos vielä!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
10