Loppuraskauden tyylinäytteitä viiden vuoden takaa

Nyt tulee todella tb-materiaalia, mutta aiheeseen ja ajankohtaa toisaalta sopivaa. Tämän postauksen kuvat ovat siis peräisin vuodelta 2013, kun odotin miniä. Laadusta, kuvauslokaatioista ja vaatevalinnoista tämä käy kyllä aika nopeasti selväksi, vaikka joukossa on myös ihan kelpokuvia ja -asuja. Tyylini on kuitenkin muuttunut yllättävän paljon viiden vuoden aikana ja siksi koinkin, että oli aika hauska verrata, miten sitä tuli pukeuduttua loppuraskauteen minin aikaan versus nyt.

Olen muuten koko ajan kuvitellut, että vatsa oli minin aikaan sirompi, mutta kuvien perusteella se näyttää olleen ihan samanlainen melonipallero kuin nytkin. Toki on tässä vielä kuukauden päivät ellei ylikin aikaa kasvatella masua, mutta tuskimpa siitä nyt kovinkaan paljon suurempaa tulee. Samanlainen sirpakka tyttö sieltä taitaa tälläkin kertaa olla matkalla 🙂

Nämä kuvat ovat peräisin minin ekan kodin pihalta, kuivaustelineiden vierestä. Ei ehkä enää se ykkösvalintani kuvauspaikaksi, mutta toisaalta harmaa aita oli aika hyvä ja neutraali tausta moneen asuun.

Vasemman puoleinen kuva on peräisin viimeiseltä pressi-illalliselta ennen minin syntymää. Olisikohan tämä ehkä otettu n. viikko ennen joulua. / Oikean puoleisessa kuvassa näkyvä takki oli puolestaan tuon syksyn paras ostos. Se palveli hienosti 5 vuoden ajan ja myin sen eteenpäin, edelleen hyväkuntoisena, vasta viime viikolla!

Tästä vasemman puoleisesta kuvasta meni alle 24h kun mini oli sylissäni. Jouluaaton 2013 asu näytti siis tuolta aikoinaan ja se ikuistettiin vanhempieni sängyllä seisoen :D.

Näissä asuissa on paljon samaa, kuin nykyisessä raskaustyylissäni. Legginsit, nilkkurit, musta pidempi takki ja muhkea huivi. Helppoa, mutta silti tyylikkään oloinen esimerkiksi palavereihin.

Viimeisenä kaksi hieman boheemimpaa lookkia, jotka oikeastaan kertovat parhaiten siitä, että olin tuolloin huomattavasti kokeilevampi vaatteiden suhteen ja hyödynsin paljon enemmän kirppisaarteita (laukku ja takki). Tukkani oli myös minin raskausaikana melkoinen pehko, kun se paksuuntui silmissä, mutta oli yhä melko lyhyt keväisen hiustenlähdön jäljiltä.

Miltäs teidän mielestä näyttivät 5 vuotta vanhat kuvat ja asut? Menisivätkö vielä vuonna 2018?

ps. Teemu kurkkasi juuri olkani yli, että kysyi mitä ihmeen kuvia olen oikein julkaisemassa. Kun kerroin, että näitä vanhoja viiden vuoden takaisia otoksia, niin hän totesi, että et ole kyllä vanhentunut päivääkään ♥ Totuus voi olla toinen, mutta sehän onkin katsojan silmissä 🙂

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Lare
  November 27, 2018

  Hei,

  Hauska postaus! Itseasiassa juuri noita kuvia katsellessani ajattelin, että olet pikemminkin nuoremman tai jotenkin raikkaamman näköinen nykyään. Kaunis olit toki myös viisi vuotta sittenkin, mutta nyt tosiaan näytät jotenkin elinvoimaisemmalta.

  • Kaisa
   November 27, 2018

   Voi kiitos 🙂 Ripsipidennykset kyllä vanhentaa ainakin omaan silmääni jonkin verran ja ehkä meikkaustaidotkin ovat tässä 5 vuoden aikana parantuneet 😀 Oli miten oli, kiitos kauniista sanoista ja ihanaa joulun odotusta sinne! <3

 • Nina
  December 6, 2018

  Muistan nämä! Odotin samaan aikaan kuopustani ja muistan miettineeni miten mahdottoman pieni ja kaunis odottaja olit ja olet jälleen. Osa vaatteista menisi kyllä nytkin. Hiuksesi ovat nuorekkaammat nyt.

  • Kaisa
   December 6, 2018

   Varmasti menisi! Hauskaa, että muistat nämä viiden vuoden takaa 🙂

Previous
Ikimuistoinen joulu edessä