Loskakelin asu

si-moda-asu-dec1-2016-1si-moda-asu-dec1-2016-5si-moda-asu-dec1-2016-2si-moda-asu-dec1-2016-0si-moda-asu-dec1-2016-3si-moda-asu-dec1-2016-4saappaat HUNTER* / housut GINA TRICOT / neule CUBUS* / paita MARKS&SPENCER / sadetakki CUBUS*

Monin paikoin Suomea nautitaan varmasti jo kauniista lumisesta talvikelistä, mutta täällä etelässä lumi on tasaisin väliajoin sulanut pois. Lämpötilat ovat vaihdelleet nollan molemmin puolin ja sehän tietää sitä, että loskakelin varustus on ollut se ainoa oikea ulos mentäessä. Lapselle kurahousut ja hanskat ovat helppo vaihtoehto, mutta mitä pukea itselle, jos haluaa kuitenkin näyttää suht siistiltä?

Tässä yllä näkyy oma luottoasuni harmaisiin loskapäiviin. Jaloista löytyy Hunterin matalat saappaat, jotka sain kuin tilauksesta ensimmäisen loskakelin kynnyksellä. Niiden ja sadetakin ansiosta olen pysynyt kuivana jäätihkusateessa ilman sateenvarjoa. Vaatteita olen kerrostanut alle sen mukaan, mitä lämpömittari on näyttänyt. Kylmemmillä keleillä sadetakin ja neuleen väliin olen vielä pukenut kevyttoppiksen tai ohuen villakangastakin.

Kivasta ja toimivasta asusta huolimatta toivon, että loskakelit tästä pian vähenevät ja Etelä-Suomikin saa pysyvän lumipeitteen. Se jos joku tuo ainakin minulle joulufiiliksen. Ihanaa joulukuuta kaikille!

photos: Sara Vanninen

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Janina
  December 1, 2016

  Noi kumpparit! Aivan täydelliset! Kuolasin niitä just yks päivä kaupassa, enkä sen jälkeen oo saanut niitä mielestä. Nyt, kun näin ne jollain ihan käytössä näissä kuvissa niin halu niitä kohtaan vaan lisääntyy. Pakko saada noi!

  • Kaisa
   December 2, 2016

   Nää on kyllä tosi kätevät 🙂 ja ainakin itselleni tällaisilla matalilla on paljon enemmän käyttöä kuin pitkävartisilla. Ehkä johtuen siitä, että pidän muutenkin nilkkureista enemmän kuin saappaista? Joka tapauksessa, vahva suositus! ps. koko oli muuten yllättävän pientä ja tämä taitaa olla niitä harvoja kenkiä, joista minulla on 36 sijaan 37.

Previous
Kultaa ja kauniita kattauksia