Lounaalla Prestossa

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Ajattelin pitkästä aikaa antaa ravintolavinkkiä täältä Helsingistä. Tarkemmin sanottuna lounasvinkkiä, koska illalla en tässä kyseissä ravintolassa ole vielä ehtinyt käydä. Olen kyllä kuullut paljon hyvää menusta. Ehkä vielä joku ilta sinne eksyn.

Lounaalla kävimme toissa viikolla perheen kesken. Olemme syksyn aikana käyneet pari kertaa kuussa testaamassa eri lounaspaikkoja ja samalla viettäneet hieman laatuaikaa yhdessä. Prestoon päädyttiin sattumalta. Muistin ravintolan olemassa olon, kun olimme kävelemässä Esplanadille ja ehdotin sitä miehelleni. Nopea tsekkaus päivän tarjonnasta ja päätös oli tehty. Artisokkapasta ja lohi pestokastikkeella olivat oikein maukkaita. Eivät mitään gurmee ruokaa, mutta sen 10 euron arvoisia ehdottomasti. Erityisen vaikutuksen Prestossa teki kuitenkin sen rento sisustus, joka oli kaikkea muuta kuin minimalistinen (josta yleensä pidän). Siinä oli rohkeasti yhdistelty eri värejä, pintoja ja materiaaleja. Myös valokuvia oli käytetty runsaasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En tiedä satuimmeko me paikalle hiljaisena päivänä vai miten, mutta oli myös kiva saada syödä ihan rauhassa, kun ei ollut kamala tungos. Pöytiä sieltä löytyy kyllä yllin kyllin, joten tuskin se koskaan ihan täynnä on. Yhteenvetona ihanan rento paikka, hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta. Siitä erityismaininta, koska meidän tyttö päätti vetää melkoisen shown oman ruokailunsa kanssa ja henkilökunta yritti tehdä kaikkensa, jotta pikkuiselle olisi ruoka maistunut. Toisessa paikassa olisi voinut saada osakseen vain ärsyyntyneitä katseita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Presto

ma-to 11-23 pe 11-24 la 13-24

Eteläesplanadi 14

00130 Helsinki

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
New in: leather and wool