Love is like a butterfly

tyllihame Morsmaikku

Vanhan sanonnan mukaan oman hääpuvun tekeminen tuo epäonnea. Itse en tietenkään tähän usko, vaan olen äärimmäisen tyytyväinen siihen mitä olen saanut aikaiseksi. Mekko on juuri oikean kokoinen ja mallinen minulle. En olisi vastaavaa löytänyt kaupasta, eikä teettäminen ollut vaihtoehto. Sen verran tämä vanha vitsaus sai minut kuitenkin miettimään, että päätin hankkia pukuun myös jotain valmiina. Morsmaikussa yhä edelleen (?) jatkuvat 80% alennusmyynnit ratkoivat puolestani helmaan liittyvät ongelmat. Sadan euron arvoinen hame irtosi nyt naurettavalla 16 eurolla. Tähän hintaan en olisi saanut edes kankaita. Ostin myös sukkanauhan ja hunnun yhtä suurella alennuksella. Säästin tämän ansiosta 250 euroa, heh! Hunnun suhteen en ollut ihan täysin varma, mutta päätin ostaa vaikka en sitä laittaisikaan. Sille löytyy jatkossa aivan varmasti käyttöä.

En ole varma jatkuvatko alet vielä juhannuksen jälkeen, mutta kannattaa käydä tsekkaamassa, jos on vastaavanlaisia tarpeita. Sieltä löytyy myös hää/juhlapukuja joka lähtöön.

ps. Näppärimmät teistä ehkä arvaavat tulevan mekkoni mallin tyllihameen perusteella…

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Jade
    June 22, 2012

    Merenneito-mallinen?! Se malli on ollut mun tämän hetkinen suosikkini eli sellaisen valitsisin jos sattuisin morsiameksi pääsemään 😀

Previous
You made my day
Love is like a butterfly