Maaliskuun viimeinen

SI MODA ASU MAR30 2013 SI MODA ASU MAR30 2013housut h&m trend / takki* & paitis Gina Tricot / kaulaliina siskolta lainassa / kengät h&m / laukku COS / aurinkolasit Karl Lagerfeld (*saatu)

Nämä on taas näitä kuvia, kun huomaan vasta kotona, että olen kuristautunut tuohon kaulaliinaan. Se saa mittasuhteet näyttämään ihan koomisilta. Mutta on ainakin aidon näköinen tilanne, sillä ilman sitä ei vielä tarkene täällä meren rannalla. En kyllä olisi uskonut, että maaliskuun viimeisessä asussa joutuu turvautumaan paksuun villahuiviin.

Talvitakin olen kuitenkin jo tylysti heivannut. Sen aika ei ehkä vielä olisi, mutta en malta olla pukematta kevättakkeja päälle. Sen verran olen kuitenkin järjissäni, että puen takin ja paidan väliin vielä ylimääräisen neulekerroksen. Bomber-takki boomi on iskenyt myös minuun, vaikka sitä perinteistä hieman kiiltäväpintaista versiota minulla ei olekkaan. Kuviollisen ja suhteellisen värikkään yksilön te olettekin jo nähneet, mutta tässä toinen huomattavasti hillitympi. Sain harmaan bomberin Ginan showroomilta ja se on hieman iso minulle, mutta minusta oversize ei tässä tapauksessa ole ollenkaan paha asia. Vai mitä ootte mieltä?

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Jenna
  April 1, 2013

  Näyttää just hyvän kokoselta toi takki:-) Ja ihanat aurinkolasit myös, ah!

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

 • henna
  April 1, 2013

  Ompas jotenki ihana toi takki! 🙂

 • emmma
  April 1, 2013

  Tosi kiva blogi sulla! (:

  Kivan yksinkertainen ja nätti ulkoasu

 • vivi
  April 3, 2013

  Suloinen asu, ihanat asusteet, rakastuin noihin kenkiin, huiviin ja aurinkolaseihin! 🙂

  withasilverlining.blogspot.com

 • Suvi
  April 3, 2013

  “..että olen kuristautunut tuohon kaulaliinaan.” Olenkohan vähän väsynyt kun en voinut hetkeen lopettaa nauramista tuolle loistavalle itseironialle..;D

 • Lila
  April 27, 2013

  Hei Kaisa!

  Aivan mielettömän kaunis takki kaikessa yksinkertaisuudessaan ja harmaassa värissään, samanlaista olen metsästänyt nyt kissojen ja koirien vanavedessä, kun ei mistään tunnu juuri itselleni sopivaa yksinkertaista ja puolipitkää kevättakkia löytyvän. Osaisitko sanoa milloin tuota kyseistä yksilöä mahtaa kaupoista tai nettikaupan puolelta löytyä tai saisitko jostain selville? Kiitos hirvittävän paljon jo etukäteen, ihanaa kevättä sinulle! Keep on the good work. 🙂

Previous
Happy Easter!
Maaliskuun viimeinen