*Yhteistyössä Hellmann’s
Viime viikonloppu tuntui olevan jonkin sortin kesän avausviikonloppu. Sosiaaliset mediat täyttyivät aurinkoisista merenranta- ja terassikuvista. Siellä istuttiin iltamyöhään ihastelemassa miten ihanan valoisia sekä kauniita Suomen kesäillat ovatkaan. Itse päätin jättää korkkarit ja juhlavaatteet viikonloppuna kaappiin, mutta kesästä ehdin kyllä nauttia.
Ulkona syöminen (ja nyt tarkoitan siis ihan konkreettisesti ulkona) on minulle asia, joka kuuluu ehdottomasti kesään. Heti kun kelit sallivat raahaan kaikki ateriat aamupalasta lähtien pihalle ja nautiskelen ne siinä. Ravintolassakin valitsen kesäisin mielummin terassipaikan, jos sellainen on mahdollista. Myös ruoan valmistaminen kesällä ulkona on huomattavasti miellyttävämpää kuin keittiössä hikoilu. Siitä syystä suosin kesäisin paljon kylmiä ruokia ja niiden ohella grillattuja herkkuja.
Tämän viikon aikana minulla olisi tarjota teille erityisen runsaasti ruokajuttuja. Tosin tällä kertaa ne löytyvät Instagramin puolelta, kun otan viikon ajaksi haltuuni Hellmann’sin instatilin. Päivittelen sinne vähintään kerran päivässä uusia ruokajuttuja ja järjestän myös tuotearvonnan, joten kannattaa käydä kurkkaamassa :).
Ensimmäinen Hellmann’s tuotteiden inspiroimana syntynyt resepti on Meksikolaisten katumaissit, jonka löydätte tämän postauksen lopusta. Muiden tämän postauksen herkkujen, kuten rapuhodareihin ja lämpöiseen artisokka-pinaattidippiin reseptit lisään myöhemmin viikolla Hellmann’sin instatilille.
Meksikolaiset katumaissit (4kpl)
0,5 dl Hellmann’s majoneesia / o,5 dl kermaviiliä / reilu 1dl hienoksi murskattua fetajuustoa
1/2 chilijauhetta (+ lisää tarjoiluun) / 1 keskikokoinen valkosipulinkynsi pilkottuna
0,75 dl hienoksi silputtua tuoretta korianteria / 4 kpl tuoretta maissia / 1 lime
Sekoita kulhossa majoneesi, kermaviili, feta, chilijauhe ja valkosipuli. Siirrä hetkeksi jääkaappiin tekeytymään. Grillaa sillä välin maissit (joko folion sisässä tai ilman) kypsiksi, niin että pinta saa hieman väriä. Lohkoa lime valmiiksi. Pyörittele kypsät maissit majoneesiseoksessa, ripottele päälle chilijauhetta maun mukaan ja purista päälle limen mehu. Tarjoa heti.
ps. Burgerifaneille ilouutisia! Hellmann’s järjestää juhlaviikot 2.5.-12.6. joiden aikana se esittelee valikoiman erilaisia burgereita ja niitä tarjoavia ravintoloita pääkaupunkiseudulla. Juhlaviikoista ja mukana olevista ravintoloista löydät lisää tietoa Burger Route-kampajansivulta.

What do you think?
You must be logged in to post a comment.