Makuaisti takaisin kiitos

SI MODA CATERINGCEIDAS 1

Niinhän siinä kävi, että sairastupa laajeni myös vanhempiin tai ainakin yhteen. Oma oloni on ollut jo pidemmän aikaa tukkoinen, mutta tänä aamuna heräsin kunnon kaktus kurkussa. Olen vetänyt viime päivät kaksin käsin C-vitamiinia ja inkivääriä, joiden toivon ainakin lieventävän omaa tautiani. So far so good.

Mutta pienenkin flunssan yksi ärsyttävimmistä puolista on ehdottomasti se, että mikään ei maistu miltään. Aivan sama mitä ruokaa syöt, koska et oikein pysty nauttimaan siitä. Myös ruoan valmistaminen on aivan hanurista, koska et maista milloin olet maustanut sitä tarpeeksi. Joko siitä tulee sairaalaruokiakin laimeempaa tai sitten niin jytyä, että lapselta valuu kyyneleet sitä syödessä.

SI MODA CATERINGCEIDAS 4SI MODA CATERINGCEIDAS 3

Minulle ruoka on ehdottomasti nautinto. Tykkään valmistaa sitä ja käydä ulkona syömässä. Ei ole mitään raivostuttavampaa kuin ravintolaillallinen ilman makuaistia. Koko ihana makujen kirjo menee siinä täysin hukkaan. Muuton jälkeen ravintolakäyntejä on kertynyt huomattavasti vähemmän, mutta lähes poikkeuksetta jokaisella Helsingin reissullani olen istahtanut ravintolapöytään herkuttelemaan.

Loppuviikosta olisikin taas tarkoitus suunnata pääkaupunkiseudulle, tällä kertaa date nightien merkeissä. Illan ravintolasta minulla ei ole vielä hajuakaan, koska se on osa syntymäpäiväyllätystä. Oli ravintola mikä tahansa toivon todella, että makuaistini on palautunut siihen mennessä.

SI MODA CATERINGCEIDAS 5

Näiden kuvien herkut ovat peräisin mieheni valmistujaisjuhlista, jotka järjestin ennen joulua. Taisin silloin jo mainita, että käännyin tarjoilujen osalta tällä kertaa pitopalvelun puoleen ja se oli kyllä ehdottomasti yksi parhaimmista päätöksistä, mitä juhlien osalta tein. Ennen kaikkea säästyin itse ylimääräiseltä stressiltä ja toiseksi saimme nauttia mitä herkullisimmista coctail-paloista.

CateringCeidas oli minulle ennakkoon tuttu muutamista blogitapahtumista, joten kynnys ottaa yhteyttä oli hyvin matala. Tiesin saavani heiltä hyvää ruokaa sekä esteettisesti upeita tarjottavia. Mukavana yllätyksenä tuli vilpittömän ystävällinen palvelu. Vaikka olin maistanut heidän tarjottaviaan aikaisemmin, ei minulla tietenkään ollut kokemusta heidän henkilökunnastaan.

Tulevaisuudessa aion kyllä varmasti katsoa useammin pitopalvelukortin. Vaikka tykkään kokkailla ja leipoa juhliin tarjottavat itse, on sitä välillä mukavampi siirtää vastuu tässäkin kohtaa ammattilaisille. Sitä kummasti ehti nauttiakin enemmän itse juhlista, kun ei tarvinnut joka toinen minuutti olla vetämässä esiliinaa juhlavaatteiden suojaksi 😉

SI MODA CATERINGCEIDAS 2

(Juhlien tarjottavat toteutettu osittain yhteistyössä Catering Ceidas -pitopalvelun kanssa.)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
It’s Sunday no doubt