Kuvia kuvia kuvia ja hyvin vähän sanoja. No jos nyt muutama. Malmö – kaupunki johon muuttaisin mielelläni. Sympaattinen, ei liian suuri, tarpeeksi etelässä, lyhyt matka mm. köpikseen jne. Perjantaina siellä ei ollut lumesta tietoakaan, mutta sunnuntaina pyrytti enemmän kuin koko talvena yhteensä. Miten ihanaa. Yöelämä jäi tällä kertaa kokematta, mutta saimpahan maistaa noita kuuluisia megakokoisia california rollseja 🙂 (oikeesti ne piti puolittaa että mahtui suuhun :D).

Palataan köpiskuvilla myöhemmin!

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

12 Comments
 • erika
  February 15, 2012

  Ihania kuvia!! 😀

 • Fiipi
  February 15, 2012

  Ihania kuvia! Ruotsissa on niin eri fiilis kuin Suomessa, eikä sitä tarvitse edes kauas matkustaa, kävelen pari sataa metriä länteen niin tuo ihana sama fiilis on siellä.

  Ja Oil&Vinegar-kauppa! Sekoan siellä joka kerta. Harmi kun Tukholmassa ei enää kyseistä liikettä ole, tai en tiedä ovatko löytäneet uudet tilat mutta Västermalmsgalleriassa sitä ei enää ole 🙁 Joka kerta kun pääsen kaupassa käymään sieltä täytyy ostaa ehdottomasti Devil’s mustardia, se on niin hyvää! Juuri eilen loppui purkki, mutta onneksi on vielä yksi jääkaapissa kun joulukuussa Kööpenhaminassa käydessä hamstrasin pari purkkia mukaan. Öljyjä olisi myös ihana ostaa matkaan mutta kun tietää miten matkalaukkuja lennoilla käsitellään, en ole uskaltanut ostaa vielä. Yksi ehdoton ostos on myös persilja-valkosipuligrissinit, niitä on vielä vähän säästössä viime reissulta.

  Lisää kuvia vain! Hirveä matkakuume 🙂

  • Casey
   February 15, 2012

   🙂 näin on, tekisi niin mieli muuttaa joskus uudestaan länsinaapurin puolelle. Varsinkin etelä-ruotsi on vienyt mun sydämen. Ja mitä tuohon öljykauppaan tulee, niin en meinannut lähteä sieltä vaikka se meni kiinni 😀 olisin vain halunnut maistaa kaikki laatuja! Itse toin kaksi pulloa matkalaukussa ja hyvin tuli perille. Pullot ovat aika paksua lasia ja pakkasin ne hyvin papereihin ja vaatteiden sisään!

   • Fiipi
    February 16, 2012

    Mulle kävi ekalla kerralla samalla tavalla kun kävin kyseisessä öljyliikkeessä, meni joku sata euroa kun osti kaikkea ihanaa matkaan. Ja se että niitä saa maistella, niin onko ihanampaa kauppaa olemassa! Täytyykin ottaa tilaisuudesta vaari ja ostaa ensi kerralla öljyäkin kun ei ole ihan tiennyt millaiseen ne sen siellä purkittaa. Kiitti tiedosta siis 🙂

 • emmi
  February 15, 2012

  ihania kuvia! ja voi että kun näyttää hyvältä tuo lumettomuus<3 näitä kuvia katsellessa tulee todellinen kaipuu kevääseen 🙂

  • Casey
   February 15, 2012

   älä!! oli niin ihana tepastella lumettomilla kaduilla 🙂

 • Riikka
  February 15, 2012

  Ihania kuvia! Ja hieman alkoi tekee mieli sushia 🙂

 • milla
  February 15, 2012

  hei ! tämä ei mitenkään liity postaukseen, mutta olisin halunnut kysyä sinulta yhtä asiaa metropolian vestonomin ennakkotehtäviin liittyen. kun vertailin muiden vuosien tehtäviä, huomasin että ne ovat aikalailla samanlaisia. siksi kysynkin, jos sinulla on ollut samanlainen tehtävä kuin tämä :

  ” Katso oheista piirrosta. Leikkaa mustasta kartongista kankaan kappaleet, joilla kuvittelet saatavan aikaan mekon muodot. Materiaali on joustamatonta kangasta. Liimaa leikkaamasi kartongin kappaleet A3 paperille.” niin minulle jäi hyvin epäselväksi, kuuluuko kaikki osat leikata (kuten pienet kaistaleet, joita on taskuissa, helmassa kaula-aukossa, sekä laajemmat kokonaisuudet yms), vai vaan ne osat jotka tekevät mekosta tässä tapauksessa pussimaisen? Ajattelin jos sinulle on tullut samankaltainen tehtävä, niin olisit voinut selventää. ymmärrän toki, jos tästä on hirveästi vaivaa (: Mutta haluan olla varma, sillä haluan tehdä ennakkotehtävät kunnolla. ps. nyt alkoi heti tekemään mieli sushia 😀 http://www.metropolia.fi/fileadmin/user_upload/Hakutoimisto/Kevät_2012_nuko/ennakkotehtävät_2012/vaatetus_2012.pdf (laitoin nyt linkin vain varoiksi vaikka ei tätä kysymyksen vastaukseen tarvitsekkaan)

  • Casey
   February 15, 2012

   Moikka, ennakkotehtävät ovat tosiaan vuodesta toiseen aika samanlaisia ja juuri tänään koulussa puhuttiin, että meillä oli myös aika vastaavat tehtävät aikoinaan. Myös tämä, josta kyselit 🙂 Meidän piti vaan tehdä ne muistaakseni lasten ulkoiluasuista. Itse laitoin aivan kaikki kappaleet, jotka tultaisiin kankaista leikkaamaan takkia tehdessä. Parempi aina tehdä liikaa kuin liian vähän. Kuvista on kuitenkin selvästi käytävä läpi onko siinä taskut jne. Laittamalla kaikki osoitat tietäväsi mitä vaatteen valmistamiseen tarvitaan ja sitähän tässä kysytään. Toivottavasti tämä selkeytti. ps. Ajattelin tehdä nyt ennakkotehtävien kynnyksellä postauksen opiskeluistani ja näistä pääsykokeista mikäli kiinnostusta löytyy 🙂

   • milla
    February 17, 2012

    kiitos paljon vastauksestasi auttoi tosi paljon 🙂 ja ehdottomasti löytyy kiinnostusta aiheen postaamisesta !

   • naannaa
    February 18, 2012

    Joo ehdottomasti postauksia opiskelusta ja pääsykokeista! 🙂

Previous
My sweet valentine
MALMÖ