Alkaa olla mielikuvitus lopussa näiden työpaikkalounaiden kanssa. Tuntuu, että olen koko kesän syönyt pelkkää lohta eri muodoissa. Joskus käyn kyllä lounasravintolassa syömässä, mutta useimmiten haluan valmistaa ruoat itse. Tällä viikolla valmistin ison satsin tätä salaattia. Nopea ja täyttävä lounas syntyi nopeasti paistamalla (ja maustamalla) ensin kanat ja keittämällä couscous liemikuution ja öljyn kanssa vedessä. Niiden jäähtyessä pilkoin muut ainekset salaattikulhoon ja tein kastikkeen. Kastike oli nopea yhdistelmä kermaviiliä, sweet chili-kastiketta ja aoilia. Loraus sitruunamehua teki siitä hieman raikkaamman. Lopuksin pilkoin kanan pieniksi paloiksi ja lisäsin sen yhdessä couscousin kanssa kulhoon. Salaatti maistui seuraavana päivänä vielä paremmalta, kun maut olivat hiemat syventyneet ja sekoittuneet toisiinsa.

annemi / 52weeksofdeliciousness
August 21, 2013Ymmärrän tunteen, itsellä on viime aikoina ollut mielikuvitus koetuksella lounaiden suhteen. Mutta, kirjaan ne parhaat ideat blogiin tagilla toimistolounas ja niitä vilahtelee myös blogin Facebook-sivulla ja Instagramissa, ehkä sieltä löytyisi sinullekin inspistä 🙂
Casey
August 23, 2013Hei kiitos vinkistä! käyn kurkkaamassa 🙂