SI MODA ASU MAR30 2015 1SI MODA ASU MAR30 2015 3

Nyt on aika taas niputtaa lopuillaan oleva kuu pakettiin ja miettiä mitä kaikkea sitä tulikaan tehtyä. Maaliskuu on mennyt kyllä sellaisella vauhdilla ohitse, että ihan hirvittää. Siksi päätinkin ottaa seuraavalle kuulle tavoitteeksi pysähtyä useammin ihan tietoisesti nauttimaan nykyhetkestä ja hyppäämään pois oravanpyörästä edes muutaman tunnin ajaksi. Kyllähän sitä aina kokee nauttineensa ja viettäneensä rentoja hetkiä, mutta kuinka usein sen oikein tiedostaakaan sillä kyseisellä hetkellä.

Maaliskuu 2015 on tehty…

:: Hektisistä päivistä. Kuten edellä tuli jo todettua, tämä kuukausi on suorastaan kiitänyt ohitse. Tuntuu, että tekemistä olisi riittänyt kellon ympäri ja apukäsiä olisi kaivattu useammakin kerran.

:: Mukavista jutuista. Yhä edelliseen viitaten on maaliskuun kiireet olleet lähes poikkeuksetta todella kivoja menoja. Sekä blogiin liittyviä tapaamisia ja työkeikkoja että lapsiperheen arkisia menoja.

:: Perjantaikukista.

:: Sisustusinnosta. Se kai kuuluu hieman myös tähän vuodenaikaan, mutta olen toiveikas, että saisin vihdoin huoneet edes suurin piirtein valmiiksi.

:: Lehtikaali– ja sienikeitto-resepteistä.

:: Aurinkoisista päivistä ja oikeasti lämpöisistä sellaisista. Vietettiin monena päivänä useampi tunti ulkona minin kanssa leikkien ja raittiin ilman merkityksen todella huomasi kehossa.

:: Päiväreissusta Tukholmaan. Visiitti ACO:n laboratorioon on kyllä ollut yksi mielenkiintoisimmista mahdollisuuksista, joita blogi on minulle suonut. Pääsiäisen jälkeen on luvassa lisää tarinaa aiheesta ja vastauksia niihin teidän kysymyksiin. Kiitos älyttömän paljon, että jaksoitte jättää niin ahkerasti erilaisia ja erityisesti hyviä kysymyksiä!

:: Vaaleista sävyistä. Muutaman kerran olen jo uskaltautunut ulos vaalean takin ja jopa housujenkin kera. Niissä, jos jossain, on itselläni erityisen keväinen olo.

:: Laajakulmista. Olen suorastaan hurahtanut kuvaamiseen uuden kameran myötä ja lainalinssien avulla yritän päättää mihin objektiiviin sitä satsaisi seuraavaksi. Lisää kamerapohditaa tulossa muuten ihan omana postauksen pian.

 :: Takatalvesta. Niin se vain tuli sitten lopulta. Täällä ainakin tupruttaa tällä hetkellä lunta ihan urakalla ja maa on valkea. Buu!

SI MODA ASU MAR30 2015 00SI MODA ASU MAR30 2015 7SI MODA ASU MAR30 2015 2

neule/knit MARKS&SPENCER
paita/shirt ZARA
takki/jacket 2hand
kengät/shoes old
aurinkolasit/sunnies RAY BAN
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Ansku
  March 30, 2015

  Tiedän tunteen, itselläkin niin kiirettä, että joutuu delegoimaan miehelle kaikenlaisia juttuja… 😀 Kesällä varmasti helpottaa, kun koulujutut ja muut vähemmälle, ja aika kuluu lähinnä töiden ja liikunnan merkeissä.

 • Milla
  March 30, 2015

  Voi eei aivan älyttömän ihana ja nerokas yhdistelmä tuo neule, paita ja takki!! Täys kymppi! 🙂

 • Reetta V.
  March 31, 2015

  Tuo takaseina tekee näistä kuvista ihan supermakeita! Toki asukin toimii! 🙂

Previous
Viima