Marraskuun viimeinen

SI MODA RANDOM 30-11-14 3

Minulta kysytään monesti kuka ottaa kuvani ja vastaan aina saman listan “mies, siskot, äiti ja välillä kaverit”. Tänään kuitenkin mietittiin kuvia ottaessa otanko minä loppupeleissä kuvat kuitenkin itse ja nämä henkilöt ovat vain niitä, jotka painavat laukaisijaa puolesta. Tämä kuulostaa nyt siltä, että haukkuisin läheisiäni huonoiksi kuvaajiksi tai tumpeloiksi, mutta sitä en tällä todellakaan hae. Ilman heitä blogia ei olisi ja siksi suuri kiitos heille kärsivällisyydestä ja korvaamattomasta avusta!

Mutta se ovatko kuvat minun vai jonkun muun käsialaa on hieman kaksipiippuinen juttu. Laitan lähes poikkeuksetta itse kameran asetukset, valitsen kuvauspaikat, selostan tarkasti minkälaisen rajauksen ja kuvakulman kuvaan haluan ja otan vielä mallikuvan valmiiksi. Kesken kuvauksen juoksen kuvaajan luona säätämässä asetuksia ja neuvomassa lisää. Bloggaavien kavereiden kesken tätä ei tapahdu, mutta muuten kyllä. Ehkä voin siis jollain tapaa sanoa näitä minun kuvikseni?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA RANDOM 30-11-14 00OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisi kyllä ihanaa olla useammin myös kameran toisella puolella. Loppujen lopuksi nautin siitä huomattavasti enemmän. Olen pian uudistamassa kamerakalustoani ja uskon sen myötä kuvausintoni nousevan kattoon. Ehkä se saa minut myös innostumaan kuvaamaan enemmän muita. Suunniteilla on mm. eräs pieni postaussarja tähän liittyen.

Tänään on viimeinen päivä marraskuuta ja sehän tarkoittaa sitä, että huomenna tämä harmaa, masentava kuukausi on ohitse ja avataan ensimmäinen kalenterin luukku. Mukavaa alkavaa viikkoa ja joulukuuta kaikille!

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • ida365
  November 30, 2014

  Oih miten ihanat kuvat! <3 Hauskaa pohdintaa, en oikeastaan oo aatellut asiaa mutta tavallaanhan se on just noin, etenkin kun kuvaamassa on tyyppi joka ei osaa kuvata / jolla ei ole visioo vaan itse rakentaa sen kuvan ja toinen oikeastaan vaan toimii jalustana ja napin painajana. 🙂

 • Kara1234
  December 6, 2014

  Moi! Haluisin tietää enemmän sun koulutuksesta ja työpaikasta sekä työtehtävistä 🙂 Oon itsekkin kiinnostunut samantapaisesta alasta niin olis tosi kiva kuulla kaikki mahdollinen! 🙂

  • Kaisa
   December 6, 2014

   Moikka! Voisihan sitä jonkinlaisen postauksen aiheesta tehdä! Kirjataan ylös 🙂

Previous
Sisustusinspiraatio: Makuuhuone